Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ

Άφησε την τελευταία του πνοή στη Ρώμη-Το μήνυμα του Ρέντσι

Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 86 ετών ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής των ταινιών σπαγγέτι γουέστερν, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Κάρλο Πεντερσόλι, πέθανε στη Ρώμη.

81a7gDAkdRL._SL1500_.jpg
«Δεν υπέφερε καθόλου, ήμασταν όλοι δίπλα του. Η τελευταία του λέξη ήταν 'ευχαριστώ'», δήλωσε ο γιος του, Τζιουζέπε Πεντερσόλι, μιλώντας στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι τον αποχαιρέτησε με ένα tweet στο οποίο αναφέρει: «Αντίο Μπαντ Σπένσερ, σε αγαπήσαμε πολύ».

Λίγα λόγια για τον Μπαντ Σπένσερ

O Ιταλός ηθοποιός γεννήθηκε στη Νάπολη το 1929, αλλά αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά του στη Ρώμη. Η πρώτη μεγάλη αγάπη του ήταν το κολύμπι και -σύμφωνα με το BBC- το 1950 έγινε ο πρώτος ιταλός κολυμβητής που διήνυσε 100 μέτρα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

908478.jpg
Λίγα χρόνια μετά αποφάσισε να εγκαταλείψει την κολύμβηση ��αι να αφοσιωθεί στην υποκριτική. Έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970, όταν πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 20 ταινίες μαζί με τον Τέρενς Χιλ.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως επέλεξε το ψευδώνυμο «Μπαντ Σπένσερ» εξαιτίας της αγάπης του στη μπύρα Budweiser και στον αμερικανό ηθοποιό Σπένσερ Τρέισι.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top