ΒΙΝΤΕΟ: Συνέλαβαν γνωστό τραγουδιστή εξαιτίας… μιας λέξης!

Μπελάδες με τη Δικαιοσύνη μετά από live εμφάνισή του

ΒΙΝΤΕΟ: Συνέλαβαν γνωστό τραγουδιστή εξαιτίας… μιας λέξης!

Από τη σκηνή… στο κελί, εξαιτίας ενός στίχου, βρέθηκε πασίγνωστος τραγουδιστής, που συνελήφθη αμέσως μετά την εμφάνισή του!

Η «κουλή» σύλληψη, η οποία κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στην Καραϊβική, όπου και εμφανίστηκε ο 50 Cent. Αφού διασκέδασε τους περίπου 40.000 θεατές, o γνωστός ράπερ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, εξαιτίας της λέξης «motherf@cker», η οποία περιλαμβάνεται στους στίχους της μεγάλης επιτυχίας «P.I.M.P», που κυκλοφόρησε το 2003.

Το πρωί της Κυριακής, ο 50 Cent -ο οποίος, όπως φαίνεται σε βίντεο από τη βραδιά, απομάκρυνε το μικρόφωνο από το στόμα του τη στιγμή της επίμαχης λέξης- εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου, όπου πλήρωσε εγγύηση 1.600 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

Σε δήλωσή του για το συμβάν, ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή υποστήριξε πως η ευθύνη για τη λέξη που ενόχλησε τις Αρχές ανήκει στο DJ που δεν είχε την «καθαρή» εκτέλεση του τραγουδιού (δηλαδή χωρίς τη βρισιά), προσθέτοντας ότι το πάθημα «στο μέλλον ο 50 Cent θα αφήνει τους motherf@ckers στις ΗΠΑ»!

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που προκάλεσε μπελάδες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top