ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Demy απαντά αν θα πάει στην Eurovision του 2017!

Όσα είπε για τη φημολογούμενη συνεργασία με Κοντόπουλο - Ευαγγελινό

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Demy απαντά αν θα πάει στην Eurovision του 2017!

​Τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision του 2017, με σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου και με χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού, σχολίασε η Demy!

Αν και, μέχρι στιγμής, η Ελλάδα δεν έχει υποβάλλει το σχετικό αίτημα για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει του χρόνου στην Ουκρανία, φήμες λένε πως η ΕΡΤ έχει κάνει κρούση στην τραγουδίστρια και το δίδυμο, που επιμελήθηκε την επιτυχημένη εμφάνιση της Ρωσίας στο φετινό διαγωνισμό.

«Η αλήθεια είναι ότι επίσημα δεν έχουμε συζητήσει και να πούμε ότι τελικά το κάνουμε. Συζητήσεις, επειδή και με τους δύο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και έχουμε επαφή, έχουμε κάνει, έχουμε πει ότι θέλουμε να το κάνουμε», είπε σε δημοσιογράφους η Demy, προσθέτοντας πως «έλεγα πάντα ότι δεν νιώθω έτοιμη και αν δεν νιώσω έτοιμη να πω ότι έχει έρθει η σωστή χρονική στιγμή, δεν θα το κάνω. Θέλω να είναι και όλη η ομάδα σωστή για να το κάνω. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, θα είναι μεγάλη μου τιμή».

Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η τραγουδίστρια επεσήμανε πως, αν τελικά πάρει το «χρίσμα», το κομμάτι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα θα έχει και αγγλικό και ελληνικό στίχο.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Demy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top