Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει με ποιον παραγωγό έχει δικαστική διαμάχη και της χρωστά 100.000!

"Κάνω υπομονή εφτά χρόνια" λέει η ηθοποιός

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει με ποιον παραγωγό έχει δικαστική διαμάχη και της χρωστά 100.000!
​Από τη στάση της απέναντι στο θέμα «γάμος», μέχρι τη δικαστική διαμάχη της με γνωστό παραγωγό μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Δήμητρα Ματσούκα.
Η ηθοποιός που υποδύεται τη Ρωξάνη στο Συρανό Ντε Μπερζεράκ αποκάλυψε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την δικαστική της περιπέτεια με το κράτος, για ποσά που είχε φορολογηθεί μεν, αλλά δεν είχε πληρωθεί ποτέ.
«Θα πάω στη Νικολούλη ή στη Χατζηβασιλείου να βρουν που βρίσκεται σήμερα ο Γιάννης Κουτσομύτης που μου χρωστάει μεγάλα ποσά από τα «Ματωμένα Χώματα» (σ.σ. σύμφωνα με την ηθοποιό πάνω από 100.000 ευρώ), τα οποία όμως τα έχει εισπράξει από το κανάλι που φιλοξενούσε τη σειρά. Αυτό έχω να σας πω σχετικά με τη δικαστική μου διαμάχη... Κάνω υπομονή εφτά χρόνια. Εφτά όμως. Όχι παραπάνω» λέει η ίδια χαρακτηριστικά.
dimitra-matsouka-people-159-6.jpg
Η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογείται πως τις στιγμές που βλέπει την προσωπική της ζωή στα πρωτοσέλιδα, τις διαχειρίζεται «με αδιαφορία και νεύρα».
Η ίδια παραδέχεται πως θα μιλούσε δημόσια για έναν άνθρωπο με τον οποίο είναι ζευγάρι, αν επρόκειτο για «μια πολύχρονη σχέση που πλέον θα ήταν γνωστή τοις πάσι. Ένα παιδί. Η μετάλλαξή μου σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι έως τώρα».
Όσο για το θέμα του γάμου, δεν αποκαλύπτει πόσες φορές της έχουν κάνει πρόταση, λέγοντας πως είναι «πολύ προσωπικό», αλλά δηλώνει πως «δεν έχει καμία φοβία».
Τέλος, λέει πως δεν είναι κακό να νιώθει κανείς «προϊόν» σε μια δουλειά, καθώς «σε κάνει να συνειδητοποιείς που έχεις αγοραστική δύναμη» και τονίζει πως αυτό που ακόμα δεν έχει κατακτήσει είναι «ένα Χρυσό Φοίνικα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top