Ποια Τζολί; ΑΥΤΗ είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο-Οι επιστήμονες κατέληξαν!

Ζήτω στις καμπύλες!

Ποια Τζολί; ΑΥΤΗ είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο-Οι επιστήμονες κατέληξαν!

Τρελαίνεσαι με την ομορφιά της Αντζελίνα Τζολί και εύχεσαι να είχες το κορμί των μοντέλων της Victoria’s Secrtet, όπως της Αλεσάντρα Αμπρόσιο και της Κένταλ Τζένερ, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι;

Τζάμπα αγχώνεσαι γιατί μέχρι και οι επιστήμονες έχουν άλλη άποψη! Έχουν αλλάξει τα πρότυπα καθώς οι καμπύλες είναι αυτές που… «μετράνε»! Μάλιστα, μετά από έρευνα κατέληξαν πως η Κέλι Μπρουκ είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο!

ss.jpg
Συγκεκριμένα, ερευνητές του πανεπιστημίου Τέξας συγκέντρωσαν δεδομένα και στατιστικά από τις όμορφες διάσημες των τελευταίων δεκαετιών και συμπέραναν πως όλα τα στάνταρ μίας όμορφης γυναίκας τα έχει πάνω της η διάσημη ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με αυτούς, έχει τις τέλειες διαστάσεις με ύψος 1,68, διαστάσεις 99-63-91 και χωρίς να την έχει ακουμπήσει πλαστικός. (Για αυτό βέβαια δεν παίρνουμε και όρκο!).

fffffffffff.jpg
Σημειώνεται ότι η επιλογή έγινε αποκλειστικά από άντρες, ενώ τα κριτήρια για να αναδείξουν την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη ήταν, μεταξύ άλλων, το ύψος, το βάρος, το μήκος των μαλλιών και το σχήμα του προσώπου.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top