Διάσημος ηθοποιός μοιράζεται kinky πληροφορίες για το sex με την σύζυγό του: «Είμαστε ζώα»

Είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της showbiz και… περνάνε καλά στο κρεβάτι τους

Διάσημος ηθοποιός μοιράζεται kinky πληροφορίες για το sex με την σύζυγό του: «Είμαστε ζώα»

​Άκρως προσωπικές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή μοιράστηκε ο Τσάνινγκ Τέιτουμ με την συντάκτρια του Cosmopolitan, Τζοάνα Κόουλς.

250615085322_2981.jpg
Ο 36χρονος ηθοποιός, έδωσε «το παρών» στις Κάννες για το «Cannes Lions» και δεν δίστασε να αναφερθεί στην σεξουαλική ζωή με την σύζυγό του και μάνα των παιδιών του, Τζίνα Ντίουαν.

Μιλώντας δίχως αναστολές, ο Τέιτουμ περηφανεύτηκε για τις ερωτικές επιδόσεις του, λέγοντας:

«Εγώ και το sex είμαστε φίλοι. Είμαστε ζώα. Το sex δεν είναι απλά ένα μέσο, αλλά κάτι που εμπλουτίζει την ζωή σου… Είναι ένας από τους πιο ξεκάθαρους τρόπους επικοινωνίας και συμπυκνώνει τα πράγματα σε ένα πολύ αρχέγονο επίπεδο».

140515085748_8104.jpg
Τάδε έφη ο 36χρονος σταρ, ο οποίος αποκάλυψε παράλληλα πως ποτέ δεν κάνει sex με την 35χρονη καλλονή σύζυγό του, χωρίς πρώτα να τα έχουν βρει μετά από ένα καυγά.

Να σημειώσουμε, πως το ζευγάρι είναι μαζί από το 2006. Το 2009 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ έχουν αποκτήσει και μια 3χρονη κόρη την Έβερλι, με τον Τέιτουμ να δηλώνει πως «τα μωρά είναι σαν δικοί μας, μικροί καθρέφτες. Ούτε που καταλαβαίνουν τι τους λες για ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους. Αυτό είναι πιθανόν ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα για εμένα. Η συμπεριφορά μου είναι τα πάντα για εκείνη».

250615085324_4791.jpg
Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε πως Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζίνα Ντίουαν το 2015 είχαν δεχτεί «ανήθικη» πρόταση από την πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» Eμίλια Κλαρκ («Καλίσι»), η οποία τους είχε πει ούτε λίγο ούτε πολύ (για πλάκα) πως είναι τόσο όμορφοι και οι δυο που θα ήθελε να κάνει τρίο μαζί τους!

chan1.jpg
Τι της είχε απαντήσει (ένα μήνα μετά) ο 36χρονος σταρ;

(Η Εμίλια Κλαρκ ως "Νταινέρις Ταργκάριεν" στη σειρά)

250615085321_1140.jpg
«Και ποιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο; Θα βρω ένα ξίφος, ακόμα και ένα δράκο για να το κάνω να συμβεί!» μιας και στο «Game of Thrones» η 29χρονη ηθοποιός υποδύεται την «Μητέρα των Δράκων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» έκανε πρόταση για τρίο σε πασίγνωστο ζευγάρι!-Τι απάντησαν

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top