Τζάκι-Ωνάσης σε σειρά: Τα γυρίσματα για το θρυλικό γάμο στον Σκορπιό-Η Κέιτ Χολμς σπάει πιάτα!

ΔΕΙΤΕ φωτο και βίντεο

Η ζωή της Τζάκι Κένεντι μετά τη δολοφονία του συζύγου της και προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, γίνεται μίνι σειρά με τίτλο «The Kennedys: After Camelot».

1.jpg
Στη σειρά, η οποία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ράντι Ταραμπορέλι «After Camelot: A personal history of the Kennedy Family 1968 to the present», παρουσιάζονται οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωής της Κένεντι, μεταξύ αυτών το ειδύλλιο και ο γάμος της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

2.jpg

Την Τζάκι υποδύεται η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς, ενώ τον Έλλην�� εφοπλιστή ο Αλεξάντερ Σίντιγκ, ο οποίος γεννήθηκε στο Σουδάν αλλά μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και σπούδασε την υποκριτική τέχνη.

9.jpg
Όμως, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μάλλον δεν ήταν και τόσο… επιτυχημένη επιλογή. Αντίθετα, όπως σχολιάζουν κριτικοί και αναγνώστες, η επιλογή της Κέιτι Χολμς για τον ρόλο της Τζάκι ήταν πολύ καλή.

4.jpg
Την προηγούμενη Παρασκευή γυρίστηκαν και οι σκηνές για τον γάμο της Κένεντι με τον Ωνάση. Χολμς και Σίντιγκ ως Τζάκι και Αρίστος αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, αγκαλιάστηκαν και έσπασαν πιάτα και φυσικά χόρεψαν συρτάκι (και όχι μόνο), αναπαριστώντας το θρυλικό γάμο στο Σκορπιό, 40 και πλέον χρόνια πριν.

3.jpg5.jpg
Στα γυρίσματα βρισκόταν και η μικρή Σούρι, κόρη της Κέιτι Χολμς, η οποία έδειξε να απολαμβάνει τα όσα έβλεπε!

10.jpg
Το εν λόγω επεισόδιο με τον γάμο του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις αρχές του 2017.

11.jpg
Σημειώνεται πως η Χολμς δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει την Τζάκι. Την είχε υποδυθεί και το 2011 στη σειρά "The Kennedys" που κατέγραφε την άνοδο και τον ξαφνικό θάνατο των αδελφών Τζον και Ρόμπερτ.

7.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top