Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΧΗ της Γεωργίας!Κοινώνησε 2 εβδομάδες πριν πεθάνει και άφησε οδηγίες για την κηδεία

«Ήταν ένας μυστικός άγγελος» λέει στο star.gr o ιερέας που τέλεσε την εξόδιο ακολουθία της Αποστόλου

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΧΗ της Γεωργίας!Κοινώνησε 2 εβδομάδες πριν πεθάνει και άφησε οδηγίες για την κηδεία

​Για την Γεωργία Αποστόλου, αυτό το ταλαντούχο πλάσμα με την ευαίσθητη ψυχή, γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά…ακόμη και ότι αυτοκτόνησε. Η αλήθεια όμως είναι άλλη και δυστυχώς είναι τραγική καθώς η γλυκιά Γεωργία έπασχε από κάρκινο και μάλιστα πάλευε μόνη της, με αξιοπρέπεια, δίχως κανείς να το ξέρει…

APOSTOLOU3_h_645_450.jpg

Κοινώνησε δύο εβδομάδες πριν πεθάνει και άφησε οδηγίες για την κηδεία

Ένας άνθρωπος που την ήξερε καλά καθώς την έβλεπε κάθε εβδομάδα στην εκκλησία είναι ο εφημέριος του Αγίου Ανδρέα Πετραλώνων, πατέρας Σιλουανός Ιωάννου. Είναι μάλιστα εκείνος που τέλεσε την εξόδιο ακολουθία στην κηδεία της Γεωργίας Αποστόλου καθώς ο πατέρας Ανανίας (ο αγαπημένος της ηθοποιού) είχε προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να παραστεί.

41738798b53a76730bafa8f89e327d41.jpg
Όπως λοιπόν εξομολογείται ο πατέρας Σιλουανός στο star.gr «η Γεωργία ερχόταν κάθε εβδομάδα στην εκκλησία. Ήταν βαθιά θρησκευόμενη. Δύο εβδομάδες πριν πεθάνει ήρθε και κοινώνησε. Ηταν πάντα αδύνατη αλλά τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ αδυνατισμένη, όμως κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν άρρωστη και ότι πάλευε με τον καρκίνο.

(Με τον κολλητό της φίλο Ανδρέα Κωνσταντινίδη)

apostolou_h_645_450.jpg
Σκεφτείτε πως και εγώ που τέλεσα την εξόδιο ακολουθία στην κηδεία ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που άφησε η ίδια για το στερνό της ταξίδι, δεν κατάλαβα κάτι. Δύο μέρες αργότερα το έμαθα από την οικογένειά της. Δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, ήταν πολύ αξιοπρεπής και αθόρυβη.Όπως αθόρυβη ήταν και όσο ζούσε. Ηταν ένα κορίτσι που βοήθησε πολύ κόσμο, δίχως κανείς να το ξέρει, έκανε ευεργεσίες. Ηταν ένας μυστικός άγγελος» είπε χαρακτηριστικά ο εφημέριος του Αγίου Ανδρέα Πετραλώνων.

Της Ισμήνης Λέντζου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γεωργία Αποστόλου: Ο θάνατος του άντρα της ζωής της που της στοίχισε-Πέθανε στον ύπνο του

Το συγκλονιστικό post γνωστής δημοσιογράφου για τον θάνατο της Γεωργίας Αποστόλου

Γεωργία Αποστόλου: ΡΑΓΙΖΕΙ καρδιές ο αποχαιρετισμός του κολλητού της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top