ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το αναπάντεχο περιστατικό που έκανε την Βανδή να γεννήσει πρόωρα!

Όσα είπε ο στενός της φίλος, Παντελής Καναράκης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το αναπάντεχο περιστατικό που έκανε την Βανδή να γεννήσει πρόωρα!

Νωρίτερα από το αναμενόμενο, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να προσπαθεί να βρει το δρόμο με το GPS στα ισπανικά και ,κυρίως, μετά από ένα αναπάντεχο περιστατικό, γέννησε πρόωρα την κόρη της η Δέσποινα Βανδή, όπως αποκάλυψε ο στενός της φίλος, Παντελής Καναράκης, δώδεκα χρόνια μετά!

Η τραγουδίστρια έγινε πρώτη φορά μαμά στις 8 Φεβρουαρίου του 2004, ενώ βρισκόταν στην Ισπανία, καθώς ο σύζυγός της έπαιζε στα γήπεδα της χώρας.

1465_VANDI_ME_TIN_KORI_TIS_MELINA_14112015 (524x800).jpg
(Μαμά και κόρη σε έξοδό τους προ μηνών, για ψώνια)

Περίπου δεκαπέντε μέρες πριν τον ερχομό του πελαργού, ο Παντελής Καναράκης και η Ελένη Πέτα επισκέφθηκαν την ετοιμόγεννη φίλη τους, όμως, τα… αστεία του ηθοποιού έκαναν την Δέσποινα να γεννήσει πρόωρα, το βράδυ της άφιξής τους!

0363_MIRARAKI_KANARAKIS_VANDI_NTAVLAS_12122010 (501x800).jpg
(Ο Παντελής και η Δέσποινα σε εκδήλωση, τα Χριστούγεννα του 2010)

«Άρχισε η Δέσποινα να πονάει, να έχει ενοχλήσεις και μου έλεγε “σταμάτα, σταμάτα!”. Ήταν δύο το βράδυ, η Ελένη είχε πάει να κοιμηθεί και μου λέει η Δέσποινα “Παντελή, σπάσανε τα νερά!”. Της λέω “ποια νερά;”. Έχουν σπάσει τα νερά και τρέχουνε, ξυπνάω την Ελένη, ο Ντέμης ερχόταν από ένα παιχνίδι που είχε. Η Ελένη στον κόσμο της, μου λέει “στο διάδρομο έχει κάτι νερά”, της λέω “της Δέσποινας είναι”», εξιστόρησε, στην εκπομπή «NaMaste», ο ηθοποιός και συνέχισε: «χάσαμε και τον δρόμο για το μαιευτήριο. Είχε βάλει ο Ντέμης ένα GPS στα ισπανικά, εκείνος είχε μάθει κάτι, αλλά εμείς δεν καταλαβαίναμε!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Παντελής Καναράκης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top