Shaya: «Έχω βρει τον κατάλληλο για να κάνω οικογένεια»!

Η εξομολόγηση για το σύντροφό της

Shaya: «Έχω βρει τον κατάλληλο για να κάνω οικογένεια»!

Το ότι αυτό τον καιρό είναι στα καλύτερά της και ο σύντροφός της της «ξύπνησε» την επιθυμία να αποκτήσει οικογένεια, δηλώνει η Shaya!

«Μου βγήκε επιτέλους ότι θέλω και εγώ να κάνω οικογένεια! Ενώ μέχρι στιγμής δεν ήμουνα και πολύ σίγουρη ότι θα είναι κάτι που θα είναι μέσα στην ζωή μου, άσχετα που αγαπάω τα παιδιά και μου αρέσει να κάνω baby sitting και όλα τα σχετικά. Δεν ήξερα αν ήταν κάτι που θα χώραγε στη ζωή μου. Δεν γνώριζα αν μπορούσα να γίνω μάνα», εξομολογείται, σε συνέντευξη στο chnews, η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «είναι κάτι που το θέλω πολύ πλέον, να κάνω οικογένεια. Πρέπει να στο βγάλει ο άλλος, πρέπει να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να στο βγάλει αυτό και εγώ είμαι σε φάση που τον έχω βρει!».

070116203135_5859.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και περίπου ένα χρόνο, η 32χρονη τραγουδίστρια ζει τον έρωτα με τον 25χρονο Θοδωρή Παπαντώνη, ο οποίος είναι μουσικός και ηχολήπτης, αλλά και, πλέον, ο παραγωγός της.

«Με κέρδισε με την ανθρωπιά του! Είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, που ακούει, κάνει σηζητήσεις, με την γλυκύτητα του και με το ταλέντο του», λέει η Shaya για τον Θοδωρή και παραδέχεται ότι της αρέσει να του μαγειρεύει!

0768_SHAYA_PAPANTONIS_30032016 (468x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top