Στα δικαστήρια ο Ντι Κάπριο – Μήνυση εναντίον του για τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ»

«Φωτιές» άναψε η ταινία του Σκορτσέζε - Πρώτη ανάρτηση 18/06/2016 23:25

Στα δικαστήρια ο Ντι Κάπριο – Μήνυση εναντίον του για τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ»

​Για συκοφαντική δυσφήμηση κατηγορείται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του δικαστηρίου για την ταινία «Ο Λύκος Της Γουόλ Στριτ» στην οποία πρωταγωνίστησε!

Πριν από δύο χρόνια, ο ηθοποιός υποδύθηκε στον Τζόρνταν Μπέλφορτ, έναν απατεώνα χρηματιστή που ίδρυσε τη Stratton Oakmont, τα απομνημονεύματα του οποίου που εκδόθηκαν το 2007 αποτέλεσαν τη βάση της ταινίας, σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε.

Ωστόσο, πρώην στέλεχος της χρηματιστηριακής εταιρίας και παιδικό φίλος του Μπέλφορτ, ο Άντριου Γκριν, κινήθηκε νομικά κατά του «Λύκου Της Γουόλ Στριτ», αξιώνοντας αποζημίωση περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ, για συκοφαντική δυσφήμηση!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Γκριν, ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Νίκι Ρούγκρατ Κόσκοφ, έχει βασιστεί σε αυτόν, ενώ οι δικηγόροι του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού τονίζουν πως δεν έγραψε εκείνος το σενάριο.

Στον ισχυρισμό του Ντι Κάπριο, ο ενάγων απαντά πως, τόσο ο Μάρτιν Σκορτσέζε, όσο και ο σεναριογράφος Τέρενς Γουίντερ, έκαναν τακτικές συναντήσεις με τον ηθοποιό για να συζητήσουν το σενάριο της ταινίας, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι…

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το δελτίο του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top