Πασίγνωστο μοντέλο «κράζει» Κένταλ Τζένερ και Τζίτζι Χαντίντ: «Είναι σκ@@ες της στιγμής»!

«Πόλεμος» στην πασαρέλα

Πασίγνωστο μοντέλο «κράζει» Κένταλ Τζένερ και Τζίτζι Χαντίντ: «Είναι σκ@@ες της στιγμής»!

​Δεόντως «στόλισε» την Κένταλ Τζένερ και την Τζίντζι Χαντίντν ένα από τα θρυλικά μοντέλα των ‘90s, αποκαλώντας τις «σκ@@ες της στιγμής»!

Η Στέφανι Σέιμουρ, που έχει γράψει ιστορία στο παγκόσμιο μόντελινγκ, κλήθηκε από το «Vanity Fair» να σχολιάσει τα δύο κορίτσια, που, αυτή τη στιγμή, θεωρούνται ως τα πιο hot ονόματα της πασαρέλας.

«Είναι πολύ διαφορετικές από αυτό που ήμασταν εμείς. Τα supermodels είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Αξίζουν ένα δικό τους τίτλο. Είναι όμορφα κορίτσια και τις υποστηρίζω, αλλά θέλουν δικό τους τίτλο… Σκ@@ες της στιγμής! Αυτός θα ήταν ένας καλός τίτλος γι’ αυτές», ανέφερε η Σέιμουρ!

Η δήλωση της 47χρονης δεν έμεινε ασχολίαστη. «Κανείς δεν προσπαθεί να κλέψει κάτι από την Στέφανι Σέιμουρ, ούτε προσπαθεί να την αντιγράψει. Έχει μία κόρη! Σας εγγυώμαι πως δεν θα ήθελα κάποιος να την διαπόμπευσει δημόσια, όπως εκείνη έκανε με εμάς με το σχόλιό της» έγραψε στο blog της η Κένταλ, προσθέτοντας πως «το να είσαι σουπερμόντελ είναι ένας σχετικός όρο. Αν οι άνθρωποι θέλουν να αποκαλούν τη Τζίτζι και εμένα σουπερμόντελς, δεν παίρνει τίποτα από τα σουπερμόντελς του παρελθόντος. Προφανώς έχω αμέριστο σεβασμό για αυτές τις γυναίκες, ωστόσο, αυτή τη στιγμή είμαστε μοντέλα αυτού του καιρού. Σημαντικές; Μπορεί. Σκληρά εργαζόμενες; Σίγουρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top