ΛΥΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Χώρισε ή όχι ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Τι είπε ��ια τα προσωπικά της γνωστή τραγουδίστρια

ΛΥΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Χώρισε ή όχι ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

​Τελικά είναι ακόμα μαζί η τραγουδίστρια Ζοζεφίν με τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη! Η Ζοζεφίν έλυσε το μυστήριο της σχέσης της σήμερα το πρωί που πήγε καλεσμένη στο Πρωινό Σου-Κου του ΑΝΤ1!

Πριν από λίγες ημέρες είχε διαρρεύσει η είδηση ότι το ζευγάρι έχει τραβήξει δρόμους χωριστούς, ενώ ήρθε και η συνέντευξη της τραγουδίστριας στο περιοδικό «Down Town», η οποία δήλωνε: «Με τον Δημήτρη ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Χωρίσαμε γιατί μάλλον έλειψε η αγάπη και ο σεβασμός. Το θέμα είναι ότι προτού καν χωρίσουμε είδα να δημοσιεύεται η είδηση σε γνωστό περιοδικό, το οποίο κυκλοφορούσε Τετάρτη και εγώ χώρισα Πέμπτη. Δεν βγήκα να μιλήσω για το χωρισμό μου, απορώ πώς μαθεύτηκε. Πάντως η σχέση αυτή είχε πια τελειώσει οριστικά».

Ωστόσο, την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το περιοδικό με την εν λόγω συνέντευξη η Ζοζεφίν ανέβασε μια φωτογραφία της με τον Δημήτρη στην θάλασσα!

Και σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε ξεκάθαρα ότι έγινε παρεξήγηση και ότι άλλα είπε και άλλα έγραψε το περιοδικό:

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με το τι γράφτηκε γιατί λέω πράγματα και μετά γράφουν άλλα πράγματα! Οπότε επειδή ειπώθηκαν πολλά και στεναχωρήθηκα».

Το τι έχει γίνει στα αλήθεια μόνο το ζευγάρι γνωρίζει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top