Σκηνοθέτης είπε σε Ελληνίδα ηθοποιό ότι πρέπει να αδυνατίσει – Πώς αντέδρασε εκείνη!

Τι εξομολογείται για τη σιλουέτα της

Σκηνοθέτης είπε σε Ελληνίδα ηθοποιό ότι πρέπει να αδυνατίσει – Πώς αντέδρασε εκείνη!

Τον άνθρωπο που την έβαλε στο «τρυπάκι» να χάσει κιλά αποκάλυψε η Πηνελόπη Πλάκα, περιγράφοντας το διάλογο που είχαν!

Όπως έχει γράψει το star.gr, η ηθοποιός εντυπωσίασε τους πάντες πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όταν εμφανίστηκε ανανεωμένη και έχοντας χάσει δέκα κιλά.

4703_PINELOPI_PLAKA_1852016 (485x800).jpg

«Αποφάσισα πως θέλω να χάσω κάποια κιλά αλλά και ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο σκηνοθέτης από τους “Συμμαθητές”, μου το ζήτησε επίσης. Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός!», λέει, στο περιοδικό «You», η Πηνελόπη και συνεχίζει: «έτσι, πήγα σε διατροφολόγο. Αλλά δεν έπαιξε ρόλο μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι ήθελα να τα βρω λίγο και με τον εαυτό μου, να τον μάθω… Ξεκίνησα παράλληλα και συνεδρίες σε ψυχολόγο σε συνδυασμό με άσκηση. Ακολουθώ την ολιστική συμπεριφορά και έχω αποφασίσει να το δω λίγο αλλιώς».

Μάλιστα, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως, όταν ξεκίνησε στο σήριαλ, πριν από περίπου δύο χρόνια, ο σκηνοθέτης της είπε «ξέρεις πόσο σε αγαπώ, αλλά νομίζω ότι πρέπει να χάσεις κάποια κιλάκια», ατάκα που, ωστόσο, δεν την πείραξε.

080216174446_6901.jpg
(Η πρώτη εμφάνιση της αδυνατισμένης Πηνελόπης, τον Φεβρουάριο)

Η Πηνελόπη έχασε τα δέκα κιλά μέσα σε οκτώ μήνες, ενώ τώρα έχει πάρει τρία, τα οποία, όπως λέει, θέλει να κρατήσει. «Αυτή τη στιγμή είμαι σε συντήρηση. Προσέχω. Επίσης, να επισημάνω ότι έχω δει και μεγάλη διάφορα στον μεταβολισμό μου. Μπορεί να τρώω παραπάνω αλλά αργώ να πάρω κιλά», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top