Γνωστός ηθοποιός εναντίον Λιάγκα: «Έλα να δούμε ποιος βγάζει τα περισσότερα»!

Η απάντησή του στα on air σχόλια του παρουσιαστή

Γνωστός ηθοποιός εναντίον Λιάγκα: «Έλα να δούμε ποιος βγάζει τα περισσότερα»!

​Στη θέση του έβαλε τον Γιώργο Λιάγκα γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που απάντησε στα on air σχόλια που έκανε για εκείνον ο παρουσιαστής, συνιστώντας του να… κοιτάει τη δουλειά του!

Ο παρουσιαστής του «Πρωινό» είχε αναφερθεί με αρκετά ειρωνικό τρόπο στα χρήματα που βγάζει ο Κώστας Κρομμύδας από τα βιβλία που γράφει και, παρά το ότι είναι χαμηλών τόνων, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να του απαντήσει.

«Νομίζω ότι ο Γιώργος δεν παρακολουθεί καλά αυτά που βάζω, τα βλέπει λίγο βιαστικά και νομίζει ότι κάνω διακοπές. Που δικαίωμα μου είναι να κάνω και διακοπές. Δεν νομίζω να αφορά κανέναν. Άφησε ένα υπονοούμενο ότι εγώ έχω λεφτά, πού δικαίωμα μου είναι αν έχω», είπε, στην εκπομπή «Πρωινούλι», ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «ο Γιώργος Λιάγκας κάνει τη δουλειά του και εγώ κάνω τη δική μου δουλειά, αλλά, όταν αφήνονται κάποιες υπόνοιες για κάποια πράγματα, καλό είναι να τα ξεκαθαρίζουμε. Δικαίωμά μου είναι να κάνω ό,τι θέλω, στην προκειμένη περίπτωση όμως το 80% - 90% των ξενοδοχείων που εγώ βάζω φωτογραφίες είτε γιατί με φιλοξενούν, είτε γιατί είναι εξαιρετική η φιλοξενία τους άσχετα αν πληρώνουν οι βιβλιοπώληδες ή ο εκδοτικός μου για όλα αυτά, ότι όλα αυτά είναι δωρεάν και ότι κάποιος μου τα παρέχει. Η υπόνοια δηλαδή ήταν ότι εγώ έχω πολλά λεφτά και τα ξοδεύω σε ξενοδοχεία. Κάτι που δεν συμβαίνει. Μακάρι να είχα τόσα πολλά λεφτά και δεν έχω να δώσω και σε κανέναν αναφορά».

«Να κρίνει τη δουλειά κάποιος, να βγει και να πει ότι “ο Κρομμύδας είναι ο χειρότερος συγγραφέας γιατί διάβασα το βιβλίο του και δεν μου άρεσε” θα το δεχτώ, αλλά να κρίνει αν έχω λεφτά, αν δεν έχω λεφτά, το πως ξοδεύω τα λεφτά μου, αυτό αφορά εμένα. Και, στην τελική, εφόσον λοιπόν με κρίνεις, έλα να δούμε τι βγάζεις εσύ και τι βγάζω κι εγώ για να δούμε ποιος βγάζει τα περισσότερα», κατέληξε!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top