Βόμβα: Η Τζολί κερατώνει τον Μπραντ Πιτ με τον… παντρεμένο πρώην της Ντάνιελ Κραιγκ!

Τα τηλέφωνα μεταξύ τους έχουν πάρει… «φωτιά»

Βόμβα: Η Τζολί κερατώνει τον Μπραντ Πιτ με τον… παντρεμένο πρώην της Ντάνιελ Κραιγκ!

​Ένα νέο κεφάλαιο ήρθε να προστεθεί στο Άρλεκιν «Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί».

Μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, άλλοτε επειδή η 41χρονη σταρ έχει φτάσει τα 37 κιλά και άλλοτε για τα χρήματα, νέο δημοσίευμα της «Radar Online», υποστηρίζει ότι η Άντζι κερατώνει τον Μπραντ Πιτ με έναν παντρεμένο πρώην της, που δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Κραίγκ!

(Ο Ντάνιελ Κραιγκ με την κούκλα σύζυγό του, Ρέιτσελ Βάις)

spl1177386_001.jpg
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Radar Online», η 47χρο��η σταρ το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ «κοντά» με τον πρώην «Τζέιμς Μποντ», με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Tomb Raider».

angelina-jolie-daniel-craig-tomb-raider-relationship-un-project-pp.jpg
Και μπορεί να είναι παντρεμένοι κι οι δυο (εκείνη με τον Μπραντ Πιτ και εκείνος με την Ρέιτσελ Βάις), αλλά τα τηλέφωνα το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει «φωτιά».

spl756886_002.jpg
Έμπιστη πηγή, υποστηρίζει πως οι δυο τους ξαναήρθαν «κοντά», όταν η Τζολί κάνοντας την αρχή, του τηλεφώνησε για να τον επαινέσει για την πίεση που άσκησε στις ΗΠΑ ώστε να μειωθούν οι νάρκες και άλλα εκρηκτικά στις ζώνες διαμάχης ανά ολόκληρο τον κόσμο.

spl920525_003.jpg
Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως κουβέντα στην κουβέντα οι δυο «πρώην» θυμήθηκαν τα παλιά, καθώς «ανέκαθεν είχαν καλές σχέσεις, και είναι πολύ συγκινημένοι που επανενώνονται για έναν καλό σκοπό», μιας και λέγεται πως η 41χρονη σταρ πίεσε τον 47χρονο Κραιγκ να γίνουν «ομάδα» ώστε να βοηθήσουν στην εξάλειψη των ορυχείων και των κινδύνων που μπορούν να προκαλέσουν έκρηξη.
spl1170958_001.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top