Σύννεφα στον παράδεισο; Καβγάς Πιτ - Τζολί για… την «Maleficent»!

Τριβές από την απροθυμία της ηθοποιού για το σίκουελ/Πρώτη ανάρτηση: 16/06/2016 08:00

Σύννεφα στον παράδεισο; Καβγάς Πιτ - Τζολί για… την «Maleficent»!

Συζυγικό καβγαδάκι λέγεται πως προκάλεσε το σίκουελ της ταινίας «Maleficent»! Η Αντζελίνα Τζολί ήταν απρόθυμη να επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Μπραντ Πιτ, καθώς η οικονομική πρόταση που της έκαναν ήταν άκρως δελεαστική.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ταμπλόιντς, το ζευγάρι έχει συχνούς καβγάδες για τα χρήματα και, μία τέτοιου είδους αντιπαράθεση ξέσπασε όταν η Αντζελίνα αρνήθηκε -αρχικά- να πάρει μέρος στο σίκουελ, καθώς προτιμά να αφιερωθεί στη σκηνοθεσία και τις φιλανθρωπίες.

pittjolie.jpg
(Η διάσημη οικογένεια στην πρεμιέρα του «Maleficent», το 2014, στο Χόλιγουντ)

«Η Αντζελίνα απέρριψε αρχικά το ρόλο παρά το ότι θα τους έφερνε μετρητά που έχουν ανάγκη. Δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, αλλά εδώ και χρόνια ξοδεύουν μεγάλα χρηματικά ποσά», λέει, στο «RadarOnline», πηγή που δεν κατονομάζεται, επισημαίνοντας ότι το ζευγάρι, εκτός από τα τρέχοντα έξοδα της οικογένειας, έχει δαπάνες και για την μεγάλη ακίνητη περιουσία του, στην οποία πρόσθεσε πρόσφατα και ένα σπίτι αξίας 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μπραντ είναι της άποψης ό��ι δεν πρέπει να αφήνουν καμία ευκαιρία για έσοδα να πηγαίνει χαμένη, θέλοντας να εξασφαλίσει ένα καλό μέλλον για την 6μελή φαμίλια τους.

Τελικά, η Αντζελίνα δέχθηκε να μπει ξανά στη στολή της κινηματογραφικής κακιάς μάγισσας, ωστόσο, το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα παραμένει άγνωστο, όπως και το αν το σίκουελ θα έχει την εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας, που «άγγιξε» τα 673 εκατομμύρια ευρώ παγκοσμίως...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top