ΒΙΝΤΕΟ: Η Άννα Βίσση έβαλε ποδιά και... σέρβιρε μαθητές Δημοτικού!

Δράση αλληλεγγύης σε 16 σχολεία

​Χείρα βοηθείας σε πρόγραμμα σίτισης μαθητών έτεινε η Άννα Βίσση, η οποία βρέθηκε σε Δημοτικό Σχολείο στη γενέτειρά της, την Κύπρο!

Το πρόγραμμα «Μαγειρεύω Και Προσφέρω» διεξάγεται από το «Sophia Foundation», με στόχο την παροχή γεύματος για όλα τα παιδιά ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων στη Κύπρο. Το Ίδρυμα φτιάχνει και εξοπλίζει την κουζίνα κάθε σχολείου, στην οποία μαγειρεύουν και εργάζονται εθελοντικά άνεργες μητέρες μαθητών, μία από τις εν λόγω μητέρες αναλαμβάνει ως επικεφαλής της κουζίνας και το Ίδρυμα της καταβάλλει μηνιαίο μισθό.

Μετά τις οικογενειακές στιγμές με την κόρη και τα εγγόνια της στη Νέα Υόρκη, η Άννα βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της και, το μεσημέρι της Τετάρτης, επισκέφθηκε το Α’ και Β’ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου, όπου συνομίλησε και έπαιξε με τα παιδιά, υπέγραψε αυτόγραφα, αλλά και… φόρεσε την ποδιά για να σερβίρει φαγητό!

«Έτσι βλέπει τον κόσμο η Στέλλα, ευτυχώς…», έγραψε, μεταξύ άλλων, στο λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια και δημοσίευσε την όλο νόημα ζωγραφιά που της έδωσαν

annafoto.jpg

Δείτε στο βίντεο την Άννα να σερβίρει φαγητό και να μιλά για τη δράση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top