ΞΕΣΠΑΣΕ τραγουδίστρια:Ντροπή σε όποιον σκέφτηκε ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή

"Ας ηρεμήσει λίγο το θέμα, ας τον σεβαστούμε"

ΞΕΣΠΑΣΕ τραγουδίστρια:Ντροπή σε όποιον σκέφτηκε ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή

Για τον Παντελή Παντελίδη, τον άνθρωπο που πίστεψε σε εκείνη και τη βοήθησε να κάνει καριέρα, δίνοντάς της το τραγούδι που την έκανε γνωστή, το «Χειρότερη», μίλησε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της στο περιοδικό People η Ελένη Χατζίδου.

«Πριν από μερικά χρόνια δούλευα σε ένα νυχτερινό κέντρο που έκλεισε μέσα σε ένα βράδυ, με τον επιχειρηματία να μας έχει απλήρωτους δύο εβδομάδες. Πήρα τηλέφωνο μια συνάδελφο και της είπα αν ακούσει οτιδήποτε για δουλειά να μου πει, είχα μείνει πανί με πανί. Εκείνη τη μέρα μού έκλεισε ένα live στο Νέο Ηράκλειο με ένα νέο παιδί τότε, τον Παντελή Παντελίδη» ανέφερε.

eleni-xatzidou-people-157-4.jpg
Ωστόσο, εξήγησε πως δεν θέλει να μιλάει άλλο για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, ενώ ξέσπασε για όσους σκέφτηκαν ότι αναφέρεται σε εκείνον για τη δική της δημοσιότητα.

«Έτσι ξεκίνησαν όλα. Δεν θέλω να μιλάω πια για τον Παντελή και τη σχέση μας, γιατί νιώθω πως υπερεκτέθηκα μετά το θάνατό του. Ούτε θα ασχοληθώ με όσους μου “την είπανε” και σχολίασαν αρνητικά. Δεν θα μου χαλάσει κανείς τη διάθεση, ειδικά για τόσο ευαίσθητα θέματα. Ντροπή σε όποιον μπορεί να σκέφτηκε ότι θέλω να εκμεταλλευτώ τη σχέση μου με τον Παντελή για να βγω στην επικαιρότητα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έχω να πω πολλά “ευχαριστώ” για όσα έχει κάνει για μένα. Σκέφτομαι τους γονείς του, που διαβάζουν συνέχεια τίτλους και εξώφυλλα για το παιδί του��. Ας ηρεμήσει λίγο το θέμα, ας τον σεβαστούμε. Θα απασχολεί για πάντα τον κόσμο, θεωρώ, γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός καλλιτέχνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει έτοιμη για παιδί μετά από δύο χρόνια σχέσης!

Σε μαύρο χάλι η Μίνα Αρναούτη! Θα χειρουργηθεί για 6η φορά-10 αγωγές ετοιμάζει ο δικηγόρος της

Φτάνει η ώρα της αλήθειας για τον Παντελίδη!Οι καταθέσεις της Μίνας,της Φρόσως και των μαρτύρων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Δύσκολες ώρες για την Μίνα Αρναούτη-Υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top