ΣΑΛΟΣ με την ανάρτηση της Μαντόνα για τα θύματα στο gay club στο Ορλάντο!

Γιατί «έκραξαν» την τραγουδίστρια και τι απάντησε

ΣΑΛΟΣ με την ανάρτηση της Μαντόνα για τα θύματα στο gay club στο Ορλάντο!

​Άγριο «κράξιμο» έφαγε η Μαντόνα, μία από τις θερμότερες υπέρμαχους των δικαιωμάτων των gay, μετά από ανάρτησή της για την αιματηρή επίθεση στο club του Ορλάντο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο τουλάχιστον 50 ανθρώπων.

Θέλοντας να εκφράσει τη θλίψη της, η «βασίλισσα» της ποπ δημοσίευσε στα social media φωτογραφία με το θρυλικό φιλί στο στόμα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στα μουστικά βραβεία MTV το 2003. «Γκέι ή στρέιτ, όχι στο μίσος. Σταματήστε το μίσος. Σταματήστε τη βία. #revolutionoflove», έγραψε στη λεζάντα.

mado-1.jpg

Οι περισσότεροι διαδικτυακοί φίλοι της τραγουδίστριας αντέδρασαν έντονα στην ανάρτησή της, κατηγορώντας την ότι εκμεταλλεύεται ένα θλιβερό συμβάν για να προβάλλει τον εαυτό της και να προσελκύσει δημοσιότητα.

«50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εσύ ασχολείσαι με τον εαυτό σου;», «δεν είσαι λεσβία και αυτό είναι ένα ψεύτικο φιλί» και «αυτή η ανάρτηση δείχνει ένα άλλο επίπεδο ασέβειας. Η δημοσιότητα δεν είναι το ίδιο με την αγάπη», ήταν μερικά από τα επικριτικά μηνύματα που δέχθηκε η Μαντόνα.

madon-2.jpg

Σε μια προσπάθεια να «μαζέψει» τις αντιδράσεις, η τραγουδίστρια έκανε νέα ανάρτηση, με μια φωτογραφία που έγραφε «δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τη θρησκεία ως δικαιολογία για να συμπεριφέρεσαι άσχημα σε άλλους ανθρώπους. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι άσχημα με πρόσχημα τον Θεό. Όλοι αξίζουμε την αγάπη».

madon-5.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μακελειό στο Ορλάντο: ΝΕΟ βίντεο μέσα από το κλαμπ- Ηχητικό ντοκουμέντο με την ανάληψη ευθύνης

Σπάραξαν Αντέλ και Λέιντι Γκάγκα για την σφαγή με τους 49 νεκρούς στο gay bar του Ορλάντο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top