Ανατροπή στη νυχτερινή Αθήνα: Στο μαγαζί της Γαρμπή… θα είναι ο Σαμπάνης!

Αλλαγή σχεδίων την τελευταία στιγμή

Ανατροπή στη νυχτερινή Αθήνα: Στο μαγαζί της Γαρμπή… θα είναι ο Σαμπάνης!

​Την Καίτη Γαρμπή περίμεναν στην ��ίστα γνωστού νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου της Αθήνας… ο Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανιστεί τελικά!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επρόκειτο να διαδεχθεί τον Στέλιο Ρόκκο στην πίστα του «Cabaret Romeo» από την Παρασκευή, 24 Ιουνίου και, μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα έκανε τη φωτογράφηση για την αφίσα.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η Καίτη, μέσω των social media, ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα της μεταφέρεται για το τέλος Αυγούστου, προαναγγέλλοντας, παράλληλα, την κυκλοφορία νέου τραγουδιού μέσα στον Ιούνιο, αλλά και του ολοκληρωμένου άλμπουμ της το Φθινόπωρο.

kaiti2.jpg

«Δημιουργικά "εμπόδια" μετακινούν τα ‪#‎SummerNightParties‬ μας για τον Αύγουστο. Το νέο single θα βγει μέσα στον Ιούνιο και οι ηχογραφήσεις του νέου δίσκου ώστε να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο (ανυπομονώ!!!) θα με κρατήσουν όλο τον Ιούλιο στο air condition των studio ηχογραφήσεων! Το νέο τραγούδι όμως έρχεται πολύ πολύ σύντομα για να σας κρατάει τη διάθεση ψηλά μέχρι τότε!!!», έγραψε η τραγουδίστρια.

Η… ανατροπή ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα, όταν στα social media του Γιώργου Σαμπάνη εμφανίστηκε η αφίσα για τις εμφανίσεις του με την Demy και την Τάμτα, στο «Cabaret Romeo», από την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, σχήμα το οποίο οι πληροφορίες ήθελαν να φιλοξενείται στο χώρο του «Estate Ακρωτήρι», μετά το φινάλε των επιτυχημένων live του Σάκη Ρουβά.

sabanispage.jpg

Ουδείς γνωρίζει, μέχρι αυτή την ώρα, το λόγο για τον οποίο έγινε η αλλαγή σχεδίων. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι θαυμαστές της Καίτης, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να την απολαύσουν επί πίστας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top