Πρόωρο τέλος στη συνεργασία Βανδή-Χολίδη: Τι λέει στο star.gr πηγή από το νυχτερινό κέντρο!

Έριξαν αυλαία ένα μήνα μετά την πρεμιέρα τους

Πρόωρο τέλος στη συνεργασία Βανδή-Χολίδη: Τι λέει στο star.gr πηγή από το νυχτερινό κέντρο!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η πρόωρη αυλαία της Δέσποινας Βανδή και του Χρήστου Χολίδη στο νυχτερινό κέντρο «Θέα».

Έναν μόλις μήνα μετά την πρεμιέρα τους στις 13 Μαΐου, οι δύο τραγουδιστές έδωσαν τέλος στη συνεργασία τους.

Πολλοί υποστηρίζουν πως το εν λόγω σχήμα δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση από τον κόσμο ενώ άλλοι πως η χημεία του Χρήστου και της Δέσποινας δεν έδεσε και οι δύο τραγουδιστές είχαν τυπικές σχέσεις, επισημαίνοντας το γεγονός ότι τα ντουέτα που έκαναν στην πίστα «κόπηκαν» τη δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας του σχήματος.

IMG_1471.jpg

Από το νυχτερινό κέντρο, πάντως, επισημαίνουν πως δεν πρόκειται για πρόωρο τέλος, καθώς δεν είχε ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την ολοκλήρωση των εμφανίσεων. «Εξαρχής δεν είχαν ανακοινώσει ημερομηνία για το φινάλε. Στην ουσία έκλεισαν μια εβδομάδα νωρίτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο star.gr πηγή από το «Θέα». Εξάλλου, όπως πρόσθεσε, η αρχική σκέψη ήταν το νυχτερινό κέντρο να μείνει κλειστό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και οι δύο τραγουδιστές να επιστρέψουν για φινάλε το διήμερο 24-25 Ιουνίου.

Σε σχέση με τη δήλωση της Δέσποινας στην πρεμιέρα, η οποία είπε από μικροφώνου «θα είμαστε εδώ τους επόμενους δύο μήνες», πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει, αφού η τραγουδίστρια έχει προγραμματισμένο live στην Κύπρο στις 7 Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι για τη συνεργασία Χρήστου - Δέσποινας στήθηκε συνέντευξη Τύπου - υπερπαραγωγή στο Island και όχι στο μαγαζί, όπως συνηθίζεται, με τους δυο τραγουδιστές να μιλούν δίπλα δίπλα σε όλους τους δημοσιογράφους.

Resizer (1).jpg

Τη σκυτάλη στο «Θέα» θα πάρουν ο Νίκος Οικονομόπουλος (που έχει μόνιμη συνεργασία με τον επιχειρηματία εδώ και χρόνια) και η Στέλλα Καλλή. Τη συνεργασία ανακοίνωσαν οι ίδιοι τον περασμένο Απρίλιο και η πρεμιέρα αναμένεται στα τέλη Αυγούστου.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη, Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top