ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Πωλίνα για το θρίλερ της εξαφάνισης του γιου της και τις ώρες αγωνίας που έζησε

ΔΕΙΤΕ τι είπε on camera η τραγουδίστρια

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Πωλίνα για το θρίλερ της εξαφάνισης του γιου της και τις ώρες αγωνίας που έζησε

Για τις ώρες αγωνίας που έζησε πριν λίγες η��έρες με την εξαφάνιση του γιου της, μίλησε πρώτη φορά η Πωλίνα σε συνέντευξή της στο «Πρωινό».

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ο 21χρονος Απόστολος, ο οποίος σπουδάζει στην Γλασκώβη αγνοείτο από την προηγούμενη Κυριακή. Ευτυχώς όμως βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη, δίνοντας αίσιο τέλος στην ιστορία.

«Μεγαλώνεις ένα παιδί και μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί κάτι που να σου ταράξει τα νερά, να σου ταράξει όλη σου την ύπαρξη! Αυτό που συνέβη με τον Απόστολο όταν δεν βγήκε από το αεροπλάνο θεώρησα ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμη στην αρχή γιατί έβλεπα διάφορα πτώματα που πέφταν γύρω μου. Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να δηλώσω εξαφάνιση και ψύχραιμα περίμενα τα αποτελέσματα της Interpol. Όταν είχα τα θετικά αποτελέσματα (ηρέμησα), μετά από όλο αυτό το μπλέξιμο με τις κάρτες, με τα διαβατήρια που εκλάπησαν, με όλη την εξαφάνιση αυτή που θα μπορούσε να ήταν απαγωγή, δολοφονία…» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ήταν πάντα πολύ καλός μαθητής και ένα ήσυχο, πολύ συγκροτημένο παιδί. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι δεν χρειάζεται πανικός, αλλά όταν περνάει η ώρα και δεν έχω επαφή η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνω είναι να πάω στην αστυνομία. Είναι καλά, μαζεύουν χαρτιά τώρα, αυτό είναι η καλή τιμωρία…».

Το θρίλερ της εξαφάνισης

Ο 21χρονος Απόστολος, ο οποίος σπουδάζει στην Γλασκώβη ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα την προηγούμενη Κυριακή, όμως δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα την Πωλίνα.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο αεροδρόμιο, στις 20:30 της Κυριακής ώστε να τον υποδεχθεί, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η τελευταία τους επικοινωνία είχε γίνει το βράδυ του Σαββάτου όταν εκείνος την ενημέρωσε πως θα ερχόταν την επόμενη μέρα στη χώρα μας.

Η Πωλίνα επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρία, όμως οι εκπρόσωποι της δεν μπόρεσαν να δώσουν κάποιο στοιχείο, καθώς ο νεαρός είναι ενήλικος και τηρείται απόρρητο.

Παράλληλα, η ίδια προσπάθησε να τον καλέσει και στο κινητό του, το οποίο όμως ήταν κλειστό. Έτσι, ενημέρωσε τις Ελληνικές Αρχές, οι οποίες έστειλαν σήμα στην Interpol που ανέλαβε και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top