Μόνο στο star.gr: Τι «τρέχει» με την Ελένη Φουρέιρα και γνωστό γοητευτικό τραγουδιστή!

Νέος έρωτας μετά τις φήμες για κρίση με τον Σπυράγγελο Λυκούδη;

Μόνο στο star.gr: Τι «τρέχει» με την Ελένη Φουρέιρα και γνωστό γοητευτικό τραγουδιστή!

​«Φωτιές» άναψε η κοινή δημόσια εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με το γοητευτικό τραγουδιστή Αλέξανδρο Μίρτο, καθώς φήμες θέλουν τη σχέση της τραγουδίστριας με τον εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη να περνά σοβαρή κρίση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο φακός «τσάκωσε» τον Αλέξανδρο και την Ελένη την Παρασκευή που μας πέρασε, τη στιγμή που έβγαιναν από το νυχτερινό κέντρο «Cabaret Romeo».

130616131512_2970.jpg
(Ο Αλέξανδρος και η Ελένη βγαίνοντας από το «Cabaret Romeo»)

Το star.gr επικοινώνησε με συνεργάτες του τραγουδιστή, οι οποίοι διεμήνυσαν σε όλους τους τόνους πως δεν «τρέχει» κάτι με τη συνάδελφό του.

alexeleni2.jpg
(Φωτογραφία από τα καμαρίνια του «Fantasia»)

Εξάλλου, ο Αλέξανδρος και η Ελένη συνεργάζονται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου η τραγουδίστρια είναι το πρώτο γυναικείο όνομα και ο τραγουδιστής συμμετέχει στο σχήμα και στα social media «ανεβάζουν» συχνά κοινές φωτογραφίες από τα καμαρίνια.

4776_ELENI_FOYREIRA_ALEXANDROS_MIRTOS_1852016 (644x800).jpg
(Η προηγούμενη βραδινή έξοδος των δύο τραγουδιστών, στον Σάκη Ρουβά)

Παράλληλα, αυτή δεν ήταν η πρώτη κοινή βραδινή έξοδος των δύο τραγουδιστών, καθώς, μεταξύ άλλων, στα μέσα Μαΐου επισκέφθηκαν το club όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, ενώ ο Αλέξανδρος, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Μη Ρωτάς» σε συνεργασία με τον Stan, είναι στην ίδια δισκογραφική εταιρεία με την Ελένη, την οποία, μάλιστα, θα πλαισιώσει αύριο, Τρίτη, σε live εμφ��νιση σε στέκι της Θεσσαλονίκης!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top