ΔΕΙΤΕ πώς ο Σάκης Ρουβάς ξάφνιασε την Μαρία Φαραντούρη!

Η αποκάλυψη της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας

ΔΕΙΤΕ πώς ο Σάκης Ρουβάς ξάφνιασε την Μαρία Φαραντούρη!

​Το ότι ο Σάκης Ρουβάς την εξέπληξε εξομολογήθηκε η Μαρία Φαραντούρη, αποκαλύπτονταςότι παρακολούθησε τον κορυφαίο Έλληνα σταρ να ερμηνεύει το «Άξιον Εστί».

«Όλοι έλεγαν τότε για το Ρουβά και όλοι είχαμε τρομάξει. Λέμε “ο Ρουβάς πώς θα το πει;”. Λοιπόν, κάθισα και τον άκουσα!», είπε, στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή στον «Real Fm», η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Μαρία Φαραντούρη δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εν λόγω εμφάνιση του Σάκη Ρουβά, πριν από περίπου ένα χρόνο, στην πλατεία Νέας Σμύρνης, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι: «μου φάνηκε πολύ καλός! Νόμιζα ότι θα το πει με ένα ποπ τρόπο, ξέρεις, με στενή φωνή ποπ και λέω “πω πω Άξιον Εστί, πώς θα το πει;”. Αυτός, όμως, δούλεψε τη φωνή του και την έκανε βαρυτονάλε και μου έκανε εντύπωση! Δεν το είπε απερίσκεπτα και εκ του προχείρου. Φαίνεται ότι δούλεψε. Άλλος κάνει σύγκριση με Μπιθικώτση, δεν θα κάνω εγώ τέτοιες συγκρίσεις. Αλλά το ότι δούλεψε, αυτό οφείλω να το πω! Αν κάποιος, από οπουδήποτε μπορεί, αλλά να το πει αληθινά, αυτό λέει και ο Μίκης αυτή είναι η άποψη του. Αλλά δυστυχώς όλοι δεν μπορούν… Δεν μπορούν όλοι!».

Ακούστε στο βίντεο όσα είπε η Μαρία Φαραντούρη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top