Ξεσπά ο Καπουτζίδης για το αιματοκύλισμα στο Ορλάντο - Η σκηνή με το «πουστ@ρ@»

Τι έγραψε ο ηθοποιός για τη σφαγή 50 ανθρώπων σε γκέι κλαμπ

Ξεσπά ο Καπουτζίδης για το αιματοκύλισμα στο Ορλάντο - Η σκηνή με το «πουστ@ρ@»

​Μήνυμα κατά της ομοφοβίας, χρησιμοποιώντας ένα χαρακτηριστικό καρέ από την «Εθνική Ελλάδος», έστειλε ο Γιώργος Καπουτζίδης, σχολιάζοντας το αιματοκύλισμα σε γκέι κλαμπ στο Ορλάντο των ΗΠΑ, που στοίχισε τη ζωή σε 50 ανθρώπους.

Ο ηθοποιός «ανέβασε» στο Instagram μία εικόνα από τη σειρά του Mega, στην οποία ο Χρήστος, ο ήρωας που ενσάρκωσε ο ίδιος, βρίσκει στην πόρτα του σπιτιού του να έχει χαρακτεί ένα ανδρικό γεννητικό όργανο και η λέξη «πουστ@ρ@».

kapoutzidis-2.jpg

«Κανείς δε γεννήθηκε με μίσος. Δε γεννιέσαι μ’ αυτό, το μαθαίνεις. Το διδάσκεσαι. Στο σπίτι, στο σχολείο, στην τηλεόραση. Υπάρχει παντού, κρυμμένο και στα πιο αθώα πράγματα. Σε ένα ανέκδοτο που θα πει κάποιος φίλος σε μια παρέα, σε χαλαρές συζητήσεις που θα ακούσεις σε μια ψυχαγωγική εκπομπή με συνεντεύξεις ή με κους κους. Κανείς δεν το αποκαλεί μίσος. Το λένε πλάκα, άποψη, ειλικρίνεια, ελευθερία λόγου, βρίσκουν διάφορα όμορφα ονόματα για να μην το αποκαλέσουν μίσος. Και στο διδάσκουν. Όπως το έχουν διδαχτεί κι αυτοί», γράφει ο Γιώργος και συνεχίζει: «και υπάρχει παντού. Σιγοβράζει. Και ξεσπά. Άλλοτε γίνεται μια βρισιά που θα ακούσεις στο δρόμο, άλλοτε μια ζωγραφιά που θα βρεις στην πόρτα σου, και σε κάποιες περιπτώσεις, γίνεται και σφαίρα. Προσπαθώ συνεχώς να το εντοπίσω και να το βγάλω απ’ τη ζωή μου. Και μαζί, και όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να το διδάξουν, άθελα τους η και ηθελημένα!».

kapoutzidis-1.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότισε ο δρόμος με αίμα στο Ορλάντο: Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων

«Θα πεθάνω, έρχεται…» - Το σπαρακτικό μήνυμα ενός θαμώνα στο γκέι μπαρ του Ορλάντο στη μητέρα του

«Στρατιώτης του Ισλαμικού Χαλιφάτου» ο μακελάρης του Ορλάντο- ΟΛΟ το μήνυμα ανάληψης ευθύνης!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει γιατί έβαλε έναν gay στην «Εθνική Ελλάδος»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top