Kώστας Μαρτάκης: Οι πρόβες που έκανε με τον Παντελίδη λίγες ώρες πριν το τραγικό τροχαίο

«Μια χαρά ήμασταν, γελούσαμε...»

Kώστας Μαρτάκης: Οι πρόβες που έκανε με τον Παντελίδη λίγες ώρες πριν το τραγικό τροχαίο

Συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου έδωσε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Παντελή Παντελίδη και τις πρόβες που έκανε με τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή.

martakis1.jpg
Όπως είναι γνωστό, ο Παντελής Παντελίδης μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη θα έκανε πρεμιέρα μια ημέρα μετά το τροχαίο. Δυστυχώς όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια…

o-martakis-emathe-on-air-ton-thanato-tou-pantelidi.w_hr.jpg
«Μια χαρά ήμασταν, κάναμε πρόβες, γελούσαμε. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να δώσω άλλη έκταση σε αυτό το γεγονός κι ούτε πρόκειται να πω άλλα, διότι νιώθω ότι τροφοδοτώ μία κατάσταση. Θα μου πεις “ποιος είσαι που το λες αυτό;”. Μπορεί να μην ήταν μέλος της οικογένειάς μου, αλλά στεναχωρέθηκα πολύ. Κι όταν βλέπω ότι το θέμα αναπαράγεται καθημερινά, με την παραμικρή είδηση ή σχόλιο, σκέφτομαι αυτή τη μάνα και το πώς είναι. Θλίβομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος αυτήν την περίοδο βγάζει το νέο του single «Πάντα ζεις» που συμπεριλαμβάνεται στο νέο του cd «Σύνορα» μίλησε και για την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε στα «Καλημερούδια». Αυτή δεν ήταν άλλη από την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

«Ούτε να τη θυμάμαι δεν θέλω…» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα προσωπικά και γι’ αυτό αποχώρησα από το πλατό. Δεν μπορούσα με τίποτα να μείνω, ούτε και να το διαχειριστώ. Όσο επαγγελματίας και να θέλω να φανώ, λυπάμαι, αλλά δεν τα κατάφερα. Κάποια πράγματα είναι πάνω από εμάς και μας ξεπερνούν…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top