ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΕΣ είναι oι «Glamour» γυναίκες για το 2016

Ψηφίστηκαν από τις αναγνώστριες του περιοδικού

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΕΣ είναι oι «Glamour» γυναίκες για το 2016

Η Σούζαν Σάραντον ήταν η βασίλισσα της βραδιάς στα βραβεία του περιοδικού «Glamour». Οι αναγνώστριες την επέλεξαν ως Γυναίκα-Έμπνευση της χρονιάς για την ανθρωπιστική της δράση..

Η διάσημη ηθοποιός πάντως θα έδινε το βραβείο της στις εθελόντριες στη Λέσβο και στις ηρωικές μανάδες που κατέφυγαν με τα παιδιά τους αγκαλιά, στο ελληνικό νησί...

spl1295978_009.jpg
«Έκανα πολλή δουλειά στη Λέσβο με τους πρόσφυγες εκεί και πρέπει να πω ότι μερικοί εθελοντές μου έδωσαν τόση έμπνευση και πολλές μητέρες που ταξίδεψαν σε αυτές τις επικίνδυνες βάρκες για να προσπαθήσουν να δώσουν στα παιδιά τους έναν τόπο για να ζήσουν» ανέφερε η ίδια.

Παράλληλα, η Σιγκούρνι Γουίβερ, η οποία ψηφίστηκε γυναίκα-πρότυπο της χρονιάς, μετάνιωσε για το... συντηρητικό φόρεμά της.

spl1298104_001.jpg
«Θα ήθελα να πάρω ένα ψαλίδι και να κάνω μεγάλες τρύπες στο φόρεμά μου γιατί νιώθω ότι έχει πολύ ύφασμα...» ανέφερε.

Η Ρόουζ Μπερν ψηφίστηκε κωμική ηθοποιός της χρονιάς... Εκείνη όμως θα ψήφιζε… Χίλαρι! «Η Χίλαρι Κλίντον είναι πολύ εντυπωσιακή...» ανέφερε.

spl1297432_001.jpg
Δυο πρώην κορίτσια του Τζέημς Μποντ απέδειξαν την αξία τους: Η Τζέμα Άρτερτον πήρε το βραβείο καλύτερης θεατρικής ηθοποιού και η Ναόμι Χάρις καλύτερης κινηματογραφικής ηθοποιού.

collage.jpg
Βασίλισσα της τηλεόρασης ψηφίστηκε η Σόφι Τέρνερ από το «Game of Thrones» και καλύτερη σχεδιάστρια της χρονιάς η Ντονατέλα Βερσάτσε...

spl1297941_011.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top