Η Λίνα Σακκά μιλά για τον πατέρα του παιδιού της από τον οποίο χώρισε πριν γεννήσει!

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους

Η Λίνα Σακκά μιλά για τον πατέρα του παιδιού της από τον οποίο χώρισε πριν γεννήσει!

Για τον πατέρα του παιδιού της, από τον οποίο χώρισε πριν γεννήσει, αλλά και τις σχέσεις που έχουν σήμερα, μίλησε η Λίνα Σακκά, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι μεγαλώνει μόνη της το γιό της!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός ξάφνιασε τους πάντες, καθώς, σε συνέντευξή της στη «Real News», την περασμένη Κυριακή, εξομολογήθηκε ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Μάρκο Καραμάνη και μεγαλώνει μόνη της το παιδί τους.

collage565.jpg

«Ήμαστε δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν, που τους ήρθε το παιδί ως ένα πολύ ωραίο δώρο ��αι, τελικά, είδαν ότι ταιριάζουν πιο πολύ ως φίλοι παρά ως ζευγάρι. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία του πειραματισμού, καταλάβαμε ότι “δεν πάει”», είπε, στην εκπομπή «Το Πρωινό», η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι χώρισαν πριν γεννηθεί το παιδί.

Επισημαίνοντας ότι σκέφτηκαν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης λόγω του παιδιού, αλλά το απέρριψαν αμέσως, συνέχισε: «οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ! Ευτυχώς, είχαμε την ωριμότητα να παρθούν οι αποφάσεις πολύ γρήγορα. Το παιδί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη συνθήκη και πραγματικά χαίρομαι πολύ γιατί ήταν μία πολύ ώριμη απόφαση και από τους δύο μας».

Tέλος, αναφερόμενη στο πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της το γιο της, η Λίνα επεσήμανε πως «με ένα μικρό κομπόδεμα και οικονομία, πήγα σε δικό μου σπίτι για να μην πληρώνω ενοίκιο και, φυσικά, υπάρχει ο πατέρας του παιδιού που μας βοηθάει στο σπίτι, στα καθημερινά μας», ενώ πρόσθεσε πως έχει βοήθεια και από τους γονείς της.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top