Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός: «Έκανα πλαστική στο πρόσωπο επειδή είχα καρκίνο»!

Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με την υγεία του

Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός: «Έκανα πλαστική στο πρόσωπο επειδή είχα καρκίνο»!

Τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του αποκάλυψε Έλληνας ηθοποιός, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως έκανε πλαστική στο πρόσωπο μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για καρκίνο!

«Η πλαστική έγινε γιατί αντιμετώπιζα ένα πολύ σ��βαρό πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό απείχα και κάποιο διάστημα, εκεί γύρω στο 2009 με 2010», λέει, στο περιοδικό «You», ο Ασήμης Αλεξίου και συνεχίζει: «είχα καρκίνο, λέμφωμα του Hodgkin, που μου χτύπησε τους αδένες, τον υπογνάθιο κυρίως. Οπότε, έπρεπε να βγάλω δύο όγκους κάτω από τη γνάθο και για να γίνει αυτό έπρεπε να την σπάσουν και μετά να μου βάλουν μοσχεύματα».

collage44.jpg

Ο ηθοποιός -που συμμετείχε σε ταινίες όπως οι «Μια αιωνιότητα και μια μέρα» και «Τοπίο στην ομίχλη», καθώς και σε σειρές όπως οι «Νταντά» και «Δίδυμα φεγγάρια»- έχει υποβληθεί, μέχρι στιγμής, σε τέσσερα χειρουργεία, βγάζοντας αδένες.

«Το έμαθα πριν από έξι χρόνια περίπου. Ένα μεγάλο διάστημα αισθανόμουν κομμάρες, είχα δέκατα και έκανα εξετάσεις. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός έπαθα σοκ. Μετά από μία εβδομάδα σκέφτηκα ότι δεν θα με νικήσει αλλά αυτό που με βασάνιζε συνέχεια τότε ήταν το “γιατί εγώ”!», λέει ο Ασήμης για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι έχει καρκίνο.

Τονίζοντας ότι δεν φοβάται επειδή γνωρίζει πως υπάρχουν λύσεις, ο ηθοποιος καταλήγει: «ό,τι εμφανίζεται μπροστά μου γνωρίζω ότι μπορώ να το πολεμήσω με τους γιατρούς. Πάντα, όμως, υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή ο καρκίνος και πώς. Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να σ’ το πει με σιγουριά…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top