Βίκυ Καγιά: Οι καυγάδες με τον σύζυγό της και οι διατροφικές διαταραχές στην εγκυμοσύνη

«Δεν μπορούσα να φάω και να πιώ τίποτα»

Βίκυ Καγιά: Οι καυγάδες με τον σύζυγό της και οι διατροφικές διαταραχές στην εγκυμοσύνη

​Για την μητρότητα, για την σχέση με τον σύζυγό της, και για το ενδεχόμενο να γίνει για δεύτερη φορά μαμά, μίλησε στο περιοδικό «People» η Βίκυ Καγιά.

4987_KAGIA_KRASAS_692014.jpg
Το μοντέλο που πριν από ένα χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Ηλία Κρασσά, αποκάλυψε πως «ως ζευγάρι, ξεκλέβουμε χρόνο για να έχουμε και προσωπικές στιγμές, βγαίνουμε ραντεβού για δείπνο και κάνουμε διήμερες αποδράσεις. Να φανταστείς πως αν δεν κλείσουμε ραντεβού, δεν θα βρεθούμε ποτέ, γιατί έχουμε πολύ διαφορετικά ωράρια!»

6111_KAGIA_KRASAS_1292015.jpg

Στην ερώτηση αν ποτέ πέρασαν κρίση ως ζευγάρι, απάντησε:

«Δεν έχουμε προλάβει!Κρίση με την κλασική έννοια, όχι δεν έχουμε περάσει. Κάποιοι καυγάδες, όχι ομηρικοί βέβαια, φυσικά και έχουν υπάρξει. Σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει σεβασμός και να αφήνεις τον άλλον να είναι ο εαυτός του. Τον Ηλία τον αγαπώ και τον αποδέχομαι έτσι όπως είναι ακριβώς. Έτσι τον αγάπησα. Δεν υπάρχει οδηγός για τις σχέσεις, αλλά έχουμε βρει τον δικό μας τρόπο να κρατάμε τις ισορροπίες».

7249_VIKI_KAGIA_ILIAS_KRASAS_2152016.jpg

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της:

«Πέρα από μια διατροφική διαταραχή που έπαθα το πρώτο τετράμηνο της εγκυμοσύνης και δεν μπορούσα να φάω και να πιω τίποτα άλλο πέρα από Perrier και παξιμάδι, δεν είχα άλλα προβλήματα. Και στον 8ο μήνα, όταν έκανα κάποιες πρόωρες συσπάσεις και χρειάστηκε μια εβδομάδα να ξεκουραστώ».

7304_ILIAS_KRASAS_VIKI_KAGIA_2952015.jpg

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί;

«Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να κάνω κι άλλο παιδί. Ούτε καν περνάει από τη σφαίρα της φαντασίας μου�� απαντά η Βίκυ Καγιά, εξηγώντας γιατί δεν «ανεβάζει» φώτο της Μπιάνκα στο Instagram:

bianca.jpg

«Στην Ελλάδα υπάρχει μια επιθετική και άσχημη διάθεση. Σίγουρα φταίνε και οι δυσκολίες που περνάμε. Έτσι, αν ανεβάσεις μια προσωπική σου φωτογραφία, η οποία σε κάνει πολύ χαρούμενη, αμέσως κάποιοι το σχολιάζουν αρνητικά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσουν κάτι αρνητικό για το παιδί μου, γι΄αυτό μέχρι τώρα δεν έχω ανεβάσει φωτογραφία της. Δεν έχω ενδοιασμούς, ούτε είμαι προληπτική μήπως τη δουν και τη ματιάσουν, αλλά δεν θέλω να δω το παραμικρό αρνητικό σχόλιο, γιατί θα εκνευριστώ πολύ».

8541_VIKI_KAGIA_ILIAS_KRASAS_1162015.jpg

Τέλος, η Βίκυ Καγιά εξήγησε για ποιό λόγο, σταμάτησε να συνεργάζεται με την μητέρα της στη Σχολή Μόδας που διατηρεί:

«Η συνεργασία μας ήταν πολύ δύσκολη, συνεχώς τσακωνόμασταν. Η μαμά μου δεν μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες, με έβλεπε σαν την κόρη της, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Για παράδειγμα, εγώ καιγόμουν με την Εφορία, τα επιμελητήρια, έπρεπε να συναντηθώ με τους καθηγητές και εκείνη ερχόταν να μου δώσει να πιω την πορτοκαλάδα μου. Ένα χρόνο πριν μείνω έγκυος, για το καλό και των δυο μας, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία. Η Αλεξάνδρα εκείνο το διάστημα ταξίδεψε πολύ με τις φίλες της και τώρα πλέον είναι μια full time γιαγιά. Δεν περίμενα γίνει τόσο καλή γιαγιά. Είναι πολύ αφοσιωμένη στη Μπιάνκα και της μαθαίνει πολύ όμορφα πράγματα».
0181_ILIAS_KRASAS_VIKI_KAGIA_2122016.jpg
6894_VIKI_KAGIA_ILIAS_KRASAS_4112015.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top