Ελληνίδα εστεμμένη εξομολογείται: «Με αποκαλούσαν “λαϊκή” και “δεύτερη”»

Πώς άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπιζαν

Ελληνίδα εστεμμένη εξομολογείται: «Με αποκαλούσαν “λαϊκή” και “δεύτερη”»

Το ότι την αποκαλούσαν «λαϊκή» και «δεύτερη» εξομολογείται ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα που μεσουράνησαν στις πασαρέλες των ‘90s, η οποία, μάλιστα, στέφθηκε Μις Ελλάς!

«Έβγαλα χρήματα, αλλά όχι τόσα ώστε να πω ότι εξασφαλίστηκα, παρόλο που μετά τις επιτυχίες στο Εξωτερικό ήμουν καλοπληρωμένη και στην Ελλάδα. Ξαφνικά, με αγάπησαν πολύ, με ζητούσαν, έλεγαν “είσαι θεά, μοναδική”, ενώ πριν λίγο καιρό με έλεγαν “λαϊκή” και “δεύτερη”», λέει, στο περιοδικό «People», η Δήμητρα Κωστάκη, μιλώντας για την εμπειρία της στις πασαρέλες του Εξωτερικού.

Η Μις Ελλάς του 1993 -που πήρε μέρος σε καμπάνιες και επιδείξεις όπως εκείνη του Valentino στη Ρώμη και παράτησε το μόντελινγκ για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της- δεν κρύβει ότι πήρε καλά λεφτά, τα οποία επένδυε στη δουλειά.

«Πήγαινα για κάστινγκς Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, με δικά μου έξοδα για να κλείσω μια καλή δουλειά. Πλήρωνα εισιτήρια και ξενοδοχεία που ήταν πανάκριβα. Και κυνηγούσα περισσότερο δουλειές με πρεστίζ παρά εμπορικές. Επίσης, κρατούσαν πολύ μεγάλα ποσοστά τα γραφεία. Τελικά μου έμενε το 40% από την αρχική αμοιβή μου», λέει και καταλήγει: «το έβλεπα απολύτως επαγγελματικά το μόντελινγκ. Είχα νοοτροπία εξωτερικού. Δεν είχα καμία σχέση με το εδώ καραγκιοζιλίκι, τα κοσμικά, τους celebrities, δεν ήθελα ποτέ να γίνω θέμα στα περιοδικά για τη ζωή μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top