Γνωστό�� ηθοποιός έπεσε σε κώμα 16 μέρες από ιατρικό λάθος – «Πέθανα!»

Τι αποκαλύπτει για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

Γνωστός ηθοποιός έπεσε σε κώμα 16 μέρες από ιατρικό λάθος – «Πέθανα!»

​Το ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς στο τηλεοπτικό πλατό και έπεσε σε κώμα για 16 μέρες, λόγω χαπιών του χορήγησε ένας γιατρός, ο οποίος στη συνέχεια… εξαφανίστηκε, εξομολογείται πασίγνωστος ηθοποιός!

«Γύριζα μια σειρά δικής μου παραγωγής και έπαθα ανακοπή καρδιάς για 4 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα. Θυμάμαι όταν ξύπνησα από την εντατική είδα τον συνέταιρό μου και του λέω “Τελειώσατε τη σκηνή; Λιποθύμησα και με φέρατε στο νοσοκομείο;”. Μετά φυσικά μου εξήγησαν ότι ήμουνα σε κώμα για 16 μέρες. Πέθανα!», περιγράφει, στο περιοδικό «You», ο Γιώργος Ζένιος.

Ο ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο» έχοντας το ρόλο του Διαμαντή, επιρρίπτει ευθύνες στο γιατρό που του συνταγογράφησε διουρητικά χάπια: «ένας γιατρός με “έστειλε”, που μου έδωσε κάτι διουρητικά. Κι όταν, μετά από ένα μήνα, του είπα “έχω ταχυπαλμίες”, μου απάντησε “δεν είναι τίποτα”. Στις 23 Μαρτίου, που έκλεισα πέντε χρόνια, σηκώθηκα και λέω της γυναίκας μου “δώσε μου ένα στυλό να σου γράψω τα νούμερα της τράπεζας γιατί κάτι θα πάθω σήμερα”. Άρχισε να με βρίζει!».

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, ο εν λόγω γιατρός έσπευσε να εξαφανιστεί! «Όταν του τηλεφώνησε ο καρδιολόγος μου από το νοσοκομείο, είπε “δεν έχω κανέναν ασθενή με το όνομα Γιώργος Ζένιος”. Τα έσβησε όλα από το κομπιούτερ και έφυγε από τη Λεμεσό. Άκουσε τις ειδήσεις στο ΡΙΚ με τον τίτλο “έφυγε ο Ζένιος” και φοβήθηκε. Προσπάθησα να τον βρω, αλλά δεν…»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top