Έλληνας τραγουδιστής: «Η μάνα μου είναι απόγονος του Κολοκοτρώνη»!

Τι λέει για την καριέρα του και τα χρήματα που έβγαλε αλλά... τα «έφαγε»

Έλληνας τραγουδιστής: «Η μάνα μου είναι απόγονος του Κολοκοτρώνη»!

Με μητέρα απόγονο του Κολοκοτρώνη και εύπορη οικογένεια άρχισε την καριέρα του γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος!

«Η μάνα μου είναι απόγονος του Κολοκοτρώνη, η οικογένεια μου ήταν εύπορη. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πείνασα, υπήρχε μια προϋπόθεση από τους γονείς, δεν οφειλόταν σε εμένα. Σε ηλικία 17 - 18 χρονών άρχισα να βγάζω τα δικά μου λεφτά, δεν υπήρχε λόγος να ζητάω από τους δικούς μου», λέει, στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Λευτέρης Μυτιληναίος.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, που έχει βάλει τη «σφραγίδα» του στην ελληνική μουσική σκηνή από τη δεκαετία του ’70 κι έχει κυκλοφορήσει 875 κομμάτια, παραδέχεται ότι έβγαλε πολλά χρήματα, αλλά τα «έφαγε».

«Δεν ξέρω που τα ξόδεψα! Δεν έκανα τη μεγάλη ζωή, επιπόλαιη ζωή έκανα. Μπορεί να έφευγα για μια μέρα και να καθόμουν τέσσερις μέρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τώρα τα έχω βρει με τον εαυτό μου, δεν μου λείπει τίποτα. Έκανα πάρα πολλά λάθη και τα έχω χρεώσει σε εμένα. Έχω κάνει μόνο μεγάλα λάθη. Πρόσεχα τη ζωή μου, τον εαυτό μου, δεν έκανα υπερβολές για να είμαι υγιής, δεν έκανα ακρότητες. Δεν πίνω, δεν καπνίζω και το πάθος μου είναι τα ταξίδια, η φυγή. Έχω γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top