Νέα μόδα στις ΗΠΑ: Με... ενέσεις αλατόνερου αποκτούν το στήθος της Πάμελα για 24 ώρες!

Χρειάζονται μόνο 20 λεπτά και περίπου 2.000 ως 3.000 ευρώ

Νέα μόδα στις ΗΠΑ: Με... ενέσεις αλατόνερου αποκτούν το στήθος της Πάμελα για 24 ώρες!

Το… ντεκολτέ των ονείρων τους για… 24 ώρες αποκτούν Αμρεικανίδες celebrities- και μη- χάρη σε μια πρωτοποριακή και ταυτόχρονα αμφιλεγόμενη μέθοδο αυξητικής μαστού.

Το μόνο που χρειάζονται είναι 20 λεπτά από το χρόνο τους και περίπου 2.000 ως 3.000 ευρώ για το στήθος αλά… Πάμελα Άντερσον που ξεφουσκώνει έπειτα από μία ημέρα.

spl1140859_001.jpg

Πίσω από αυτή τη μέθοδο «Breast to Go», όπως είναι γνωστή, που σου κάνει τα… προσόντα πλούσια, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» βρίσκεται ο διάσημος γιατρός Νόρμαν Ρόου.

«Πρόκειται για την τελευταία τρελή τάση ομορφιάς από τη Νέα Υόρκη, η οποία υπόσχεται πλούσιο στήθος σε... λίγες ώρες», αναφέρει χαρακτηρισικά το δημοσίε��μα, ενώ επισημαίνει ότι με αυτή τη μέθοδο ελλοχεύει ο κίνδυνος για παρενέργειες στην περιοχή του μαστού.

Πώς γίνεται η… προσωρινή αύξηση του στήθους

Μετά από τοπικό αναισθητικό στην περιοχή γύρω από θηλή, γίνεται έγχυση μέσω μιας μια σύριγγας 250 ml αλατούχου διαλύματος σε κάθε μαστό. Η βελόνα εισάγεται σε διάφορα σημεία του μαστού προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό μέγεθος. Η διαδικασία διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά. Μετά από 24 ώρες, το σώμα έχει αποβάλει το υγρό που έχει συσσωρευτεί και το στήθος επανέρχεται στο αρχικό του μέγεθος. Ωστόσο, δώδεκα ώρες μετά το «πρήξιμο», αρχίζει να ξεφουσκώνει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top