Στην Ελλάδα οι Μπέκαμ! Κάνουν διακοπές στην Ερμιόνη-ΔΕΙΤΕ το χλιδάτο resort που διαμένουν!

Μαζί με τα παιδιά τους στη χώρα μας- ΦΩΤΟ

Στην Ελλάδα οι Μπέκαμ! Κάνουν διακοπές στην Ερμιόνη-ΔΕΙΤΕ το χλιδάτο resort που διαμένουν!

Οικογενειακές διακοπές στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα στην… Ερμιόνη κάνουν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ μαζί με τα παιδιά τους.

1.jpg
Το ζευγάρι διαμένει σε ultra luxury σουίτα κορυφαίας αλυσίδας υπερπολυτελών πριβέ resorts στον κόσμο τα οποία ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη ποιότητά τους και τις εξαιρετικές υπηρεσίες.

Amanzoe General (12).jpg
Το συγκεκριμένο resort φημίζεται για την ιδιωτικότητα, τη μοναδική θέα που σου κόβει την ανάσα και την αρχιτεκτονική του που θυμίζει αρχαία Ελλάδα σε μοντέρνα όμως εκδοχή.

1367913815-amanzoe13_750x500.jpg
Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία τους στην περιοχή δεν έμεινε απαρατήρητη ενώ όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους, αναφέρουν ότι είναι χαλαροί και ιδιαίτερα φιλικοί.

pegasus_LARGE_t_1101_54321758.jpg
Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης καταστήματος στην Ερμιόνη που είδε τους Μπέκαμ από κοντά, μιας και πήγαν στο μαγαζί του να ψωνίσουν σουβενίρ, έκανε λόγο για ένα πολύ απλό ζευγάρι παρά το γεγονός ότι και οι δύο είναι πολύ διάσημοι.

maxresdefault.jpg
«Ψώνισαν κυρίως για τα παιδιά τους. Ήταν πολύ απλοί άνθρωποι. Μαζί τους ήταν ακόμα μια κοπέλα, φαντάζομαι ότι ήταν η νταντά. Από ότι φάνηκε ήταν ενθουσιασμένοι και μάλιστα έλεγαν και κάποιες ελληνικές λέξεις» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Tatiana Live".

34861-569-1(7).jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top