ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Αδημοσίευτες ΦΩΤΟ του Τόμας Πρωτόπαππα τρία χρόνια μετά το θάνατό του

Τα ανατριχιαστικά λόγια του ηθοποιού λίγο πριν το τραγικό τροχαίο στην Αττική Οδό

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Αδημοσίευτες ΦΩΤΟ του Τόμας Πρωτόπαππα τρία χρόνια μετά το θάνατό του

Αδημοσίευτα καρέ από την τελευταία φωτογράφιση που έκανε ο Τόμας Πρωτόπαππας για το «Down Town» Κύπρου είδαν το «φως» της δημοσιότητας, τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου ηθοποιoύ.

PROTOPAPAS5 (1).jpg
Ήταν 21 Μαΐου του 2013 όταν ο Τόμας άφησε την τελευταία του πνοή μετά την τιτάνια μάχη που έδωσε για δύο μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Παρά τις συνεχείς και εξειδικευμένες φαρμακευτικές αγωγές και την προσπάθεια των γιατρών ο 25χρονος ηθοποιός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο που είχε στην Αττική Οδό, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Στο πλευρό του είχε τους γονείς του, τη γιαγιά του, την κοπέλα του Ιωάννα, και τον θείο του Γιώργο Πρωτόπαπα αλλά και όλον τον κόσμο που προσευχόταν για εκείνον!

PROTOPAPAS.jpg
Tρία χρόνια λοιπόν μετά το μοιραίο, ο καλός του φίλος Γιώργος Πράσινος δημοσιεύει για πρώτη φορά όλα όσα του είχε αποκαλύψει ο Τόμας στην τελευταία συνέντευξη που του παραχώρησε μια μέρα πριν το τροχαίο. Οι δυο τους ήταν για χρόνια φίλοι και μετά το θάνατό του, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να παραμένει σιωπηλός.

«Σαν Τόμας θεωρώ ότι όταν έχεις τα φώτα πάνω σου -λόγω επαγγέλματος- έχεις δυο δρόμους να ακολουθήσεις: είτε το βλέπεις εγωιστικά και κοιτάς μόνο το συμφέρον σου, είτε χρησιμοποιείς αυτή τη δύναμη που έχεις για να δώσεις το καλό παράδειγμα, ευελπιστώντας ότι έστω και ένας θα σε μιμηθεί» είχε αναφέρει ο ηθοποιός αφού πόζαρε στο φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

PROTOPAPAS2 (1).jpg
«Αν δεν έχουμε αισιοδοξία, να τα παρατήσουμε όλα να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να περιμένουμε τον θάνατό μας. Η θετική μας σκέψη, η αισιοδοξία, η ελπίδα είναι αυτό που μας δίνει την ώθηση να κάνουμε πράγματα, ελπίζοντας πάντα για το καλύτερο. Ελπίζοντας και ενεργώντας για το καλύτερο...» είχε προσθέσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top