Θύμα ρατσιστικών σχολίων η Νατάσσα Μποφίλιου - Τι αποκαλύπτει η ίδια!

«Πολλές φορές με κοιτούσαν με μισό μάτι»

Θύμα ρατσιστικών σχολίων η Νατάσσα Μποφίλιου - Τι αποκαλύπτει η ίδια!

​Το ότι έχει δεχθεί ρατσιστικά σχόλια, τόσο για τα κιλά της, όσο και για την ηλικία και το φύλο της, εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου!

«Ένιωσα ρατσισμό για τα παραπάνω κιλά μου, έχω δεχτεί, όμως, και άλλου είδους ρατσισμό, που μπορεί να πονάει περισσότερο. Όλοι μας δεχόμαστε, εσύ δεν έχεις δεχτεί; Εμένα, για παράδειγμα, πολλές φορές με κοιτούσαν με μισό μάτι επειδή ήμουν πολύ νέα, π.χ. στη δουλειά, και διεκδικούσα χώρο, μέχρι το ότι ήμουν γυναίκα. Τα ξεπέρασα, όμως, όλα αυτά και προχώρησα, γιατί μέσα μου ήξερα τι ήθελα να κάνω και πώς να το κάνω», αναφέρει, στο περιοδικό «Glow», η τραγουδίστρια.

Η Νατάσσα, που πριν από λίγους μήνες έγινε θέμα συζήτησης καθώς εμφανίστηκε με αδυνατισμένη και ανανεωμένη σιλουέτα, υποστηρίζει πως η απώλεια βάρους δεν ήταν αυτοσκοπός. «Απλά, άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου. Για την ακρίβεια, επειδή όλο το προηγούμενο διάστημα δε δούλευα, σταμάτησα να τρώω αργά το βράδυ. Προφανώς, όλο αυτό είχε αποτέλεσμα. Το παράξενο είναι πως έτσι ακριβώς ήμουν όταν ξεκίνησα το τραγούδι κάποια χρόνια πριν, στην πορεία, όμως, κάπου, κάπως, χάσαμε την μπάλα με τη διατροφή», συμπληρώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μποφίλιου: Σπάνια έξοδος με τον σύντροφό της - Ο γοητευτικός άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πιο ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ από ποτέ η Νατάσα Μποφίλιου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top