Η ��ουρέιρα θέλει να παίξει στην... Επίδαυρο! Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας

«Ας πάει να δει καμιά παράσταση καταρχήν»-«Να ξέρουμε ποιοι είμαστε και πού φτάνει η περπατησιά μας»

Η Φουρέιρα θέλει να παίξει στην... Επίδαυρο! Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας

​Tην επιθυμία της να παίξει κάποια στιγμή μελλοντικά στην Επίδαυρο, εξέφρασε η Ελένη Φουρέιρα.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Αγορά», η τραγουδίστρια που έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής με την Ρούλα Πατεράκη, δήλωσε:

«Όλα στην ώρα τους. Με μια καλή πρόταση και πολλή δουλειά, ίσως θα μπορούσα να παίξω αρχαίο θέατρο, αλλά είναι να μου βγει και να υπάρχει το κατάλληλο timing. Οφείλω όμως, να είμαι έτοιμη γι΄αυτό, διότι μια τέτοια δουλειά απαιτεί και την αντίστοιχη σοβαρότητα από εσένα. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω έναν τόσο δύσκολο ρόλο και ταυτόχρονα να εμφανίζομαι σε κάποιο μαγαζί. Θέλω να είμαι 100% εκεί, αν συμβεί κάτι τέτοιο. Για εμένα, η τέχνη δεν έχει όρια και δεν λέω “όχι” σε τίποτα. Αν κάνεις κάτι και αυτό αρέσει στον κόσμο, τότε μάλλον το κάνεις καλά και προχωράς».

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ:

Αυτά άκουσε και ο παρουσιαστής, ο οποίος έγινε πυρ και μανία, λέγοντας:

«Eγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πλέον πρέπει να περάσουν από την Επίδαυρο. Είναι μια ποπ τραγουδίστρια, έχει απίστευτη κίνηση, είναι πολύ σέξι… Δεν θέλω να την φανταστώ στην Επίδαυρο γιατί μπορεί η κοπέλα να το κάνει καλά. Αλλά γιατί να μην ακολουθήσει –επειδή είναι νέα ακόμα- αυτό που κάνει τώρα; Δικαίωμα της είναι, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι δηλαδή πρέπει να πάμε να παίξουμε και στην Επίδαυρο. Μια χαρά καριέρα κάνει».

Και πρόσθεσε πως «είναι μια διαδρομή τεράστια ρε παιδιά για να πας στην Επίδαυρο. Ας πάει στην Επίδαυρο να δει καμιά παράσταση καταρχήν που είναι πολύ ωραία και σε όλους μας καλό κάνει. Την αγαπώ πολύ, είναι πολύ σέξι και καλό παιδί, αλλά πρέπει να την προστατέψουν και κάποιοι από το να κάνει τέτοιες δηλώσεις που δεν της κάνουν και καλό δηλαδή. Είναι ένα νέο κορίτσι. Για ποιο λόγο να πει ότι θέλει να πάει να παίξει στην Επίδαυρo; Και δεν σημαίνει ότι καταξιώνεσαι αν πας να παίξεις στην Επίδαυρο(…)Για ποιο λόγο να κάνει κάποιος πρόταση στην Φουρέιρα; Ο Σάκης είναι ένας! Επειδή πήγε ο Σάκης σημαίνει ότι πρέπει να πάνε όλοι;»

Μάλιστα αναρωτήθηκε:

«Τι είναι η Επίδαυρος ρε παιδιά; Είναι πιο σεμνό και ταπεινό να πεις πως δεν είναι η δουλειά μου και δεν είναι το μέγεθος μου να πάω να παίξω στην Επίδαυρο. Και είσαι σεμνός και ταπεινός.Καλύτερα να είσαι πρώτος σε αυτό που κάνεις παρά να πάει να αναμετρηθεί με ποια στην Επίδαυρο; Είναι λίγο υπερφίαλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να ξέρουμε ποιοι είμαστε και πού φτάνει η περπατησιά μας. Να πάει στην Επίδαυρο να κάνει τι; Να αποδείξει πως είναι καλή ηθοποιός; Είναι ηλίθιο αυτό!(…) Όταν μας έκανε πρόταση σκηνοθέτης σε εμένα και στην Φαίη για Πειραιώς, του είπα “ούτε καν. Μην το σκέφτεσαι. Είναι ντροπή”. Δεν είμαι γελοίος όταν το λέω; Γιατί να είμαι εγώ γελοίος και η Φουρέιρα να μην είναι;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top