Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του 62χρονου επιχειρηματία με την 26χρονη πρώην του Μπίμπερ

Λαμπεροί καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών»

Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του 62χρονου επιχειρηματία με την 26χρονη πρώην του Μπίμπερ

​Η φράση «ο έρως χρόνια δεν κοιτά» φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της 26χρονης Ξένιας Ντέλι η οποία και το άλλο Σάββατο θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του πάμπλουτου 62χρονου Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ.

Η Ξένια που υπήρξε το κορίτσι του Τζάστιν Μπίμπερ γνώρισε πριν λίγους μήνες τον Αιγύπτιο Πρόεδρο του ομίλου Amiral, και όπως αναφέρει η εφημερίδα το «Έθνος», ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Οι δυο τους αμέσως κατάλαβαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.

Μάλιστα ο Φατί, εκπλήρωσε την επιθυμία της αγαπημένης του που ήθελε διακαώς ο γάμος τους να γίνει στην όμορφη Σαντορίνη.

Πριν από ενάμιση μήνα, το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στο νησί με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία προκειμένου να οργανώσει ��ο γάμο των ονείρων του, που φήμες αναφέρουν πως αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι καλεσμένοι που θα είναι από διάφορες χώρες θα φτάσουν τους 150 και θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο νησί από την ερχόμενη Πέμπτη. Για τη διαμονή τους έχουν κλειστεί τα πολυτελή ξενοδοχεία Vedema, Grace, Mystique και άλλα.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Οινοποιείο, Santo Wines στο χωριό Πύργος. Πρόκειται για μία ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα στο Ηφαίστειο και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιων των λαμπερών προσκεκλημένων και μετά θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση.

Το μενού θα περιλαμβάνει ελληνικές, ρωσικές αλλά και τουρκικές γεύσεις μιας και ο πατέρας της νύφης είναι τουρκικής καταγωγής. Το γλέντι θα είναι τρικούβερτο με χορό της κοιλιάς, αμέτρητα βεγγαλικά αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Φυσικά το γλέντι δεν θα τελειώσει το Σάββατο αλλά θα συνεχιστεί και την Κυριακή με ένα Beach party στον Περίβολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΥΤΗ η ΘΕΑΡΑ λέγεται ότι είναι η νέα κοπέλα του Τζάστιν Μπίμπερ (εικόνες)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top