«Τον Παντελή τον φάγανε» ισχυρίζεται η πρώην κοπέλα του Παντελίδη!

Τι δήλωσε η Αναστασία Βοσκανίδου

«Τον Παντελή τον φάγανε» ισχυρίζεται η πρώην κοπέλα του Παντελίδη!
«Δεν πιστεύω ότι οδηγούσε ο Παντελής. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάσταση που ήταν. Τον έφαγαν τον Παντελή. Έψαχναν αφορμές για να τον χτυπάνε. Ειδικά μετά την ιστορία με τα "κατεχόμενα"» ισχυρίζεται η Αναστασία Βοσκανίδου, πρώην σύντροφος του 32χρονου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Spirto, συσχετίζοντας την υπόθεση με το συγκεκριμένο τραγούδι, με τον θάνατό του!
Η ίδια πάντως δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο «ζηλοφθονίας», καθώς αναρωτιέται στην ίδια συνέντευξη : «Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και στημένο να τον φάνε. Ξέρεις τι είναι η ζήλεια;» .
Σημειώνεται ότι η Βοσκανίδου (Μις Πελοπόννησος το 2013) απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα όταν αισθάνθηκε άσχημα μετά από ποτά που κατανάλωσε και κατέληξε σε νοσοκομείο με ορούς ενώ ισχυρίσθηκε ότι κάποιοι της έριξαν ενδεχομένως στο ποτό το «χάπι του βιασμού».
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φαίνεται ότι ο θάνατος του δημοφιλή τραγουδιστή και η αιτία του τροχαίου θα εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα ή και να αποτελεί αιτία διαμάχης.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top