Kάνει ό,τι μπορεί ο Άφλεκ για να σώσει το γάμο του-Το πανάκριβο δώρο που χάρισε στην Γκάρνερ

Όλο και φουντώνουν οι φήμες περί επανασύνδεσης

Kάνει ό,τι μπορεί ο Άφλεκ για να σώσει το γάμο του-Το πανάκριβο δώρο που χάρισε στην Γκάρνερ

Την ώρα που τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν την Τζένιφερ Γκάρνερ έγκυο στο τέταρτο παιδί του Μπεν Άφλεκ, νέα στοιχεία για την «επανασύνδεσή» τους έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

200516113002_2562.jpg
Πληροφορίες θέλουν τον 43χρονο χολιγουντιανό σταρ να χάρισε στην 44χρονη ηθοποιό σύζυγό του, ένα διαμαντένιο περιδέραιο 11 καρατίων (ένα καράτι για κάθε χρόνο του γάμου τους) για την 11η επέτειό τους.

Με αυτόν τον τρόπο ο Μπεν Άφλεκ θέλει να πείσει την Τζένιφερ Γκάρνερ να τον συγχωρέσει και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, μετά το κέρ@το που της έριξε με την νταντά των παιδιών τους (και όχι μόνο).

200516113005_5120.jpg
Σημειώνεται ότι το ζευγάρι χώρισε πριν ένα χρόνο, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την νταντά, ωστόσο ακόμα δεν έχουν υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Πριν λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στο Παρίσι, όπου έκαναν διακοπές με τα παιδιά τους. Οι δυο τους έδειχναν ευτυχισμένοι, σαν να μην υπήρξε ποτέ χωρισμός.

060516220356_6942.jpg
Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν στην «Daily Mail» πως είδαν τους δυο «πρώην» να φιλιούνται στο bar του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top