Σοκάρει γνωστός ηθοποιός: «Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Βίασαν 11χρονο φίλο μου»

Νέες «βόμβες» για παιδοφιλία στο Hollywood

Σοκάρει γνωστός ηθοποιός: «Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Βίασαν 11χρονο φίλο μου»

​Το ότι έπεσε πολλές φορές θύμα παρενόχλησης από παραγωγούς, οι οποίοι βίασαν φίλο του, εξομολογήθηκε ένα από τα παιδιά – θαύματα του Hollywood, λίγες ημέρες αφότου ο Φρόντο του «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών», Ελάιζα Γουντ, κατήγγειλε ανθρώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας για κακοποίηση παιδιών!

Ήταν το 1987 όταν ο Κόρεϊ Φέλντμαν και ο Κόρεϊ Χάιμ, ηλικίας 14 ετών, έκαναν θραύση στον κινηματογράφο, στην ταινία «The Lost Boys», με το μέλλον να διαγράφεται λαμπρό. Πίσω όμως από τα φώτα, όπως είπε ο Φέλντμαν, τα δύο αγόρια βίωναν τη φρίκη…

feldman.jpg
(Οι «δύο Κόρεϊ», όπως τους αποκαλούσαν, στο «The Lost Boys»)

Σε συνέντευξή του, στο Hollywood Reporter, ο Φέλντμαν, που γνώρισε παγκόσμια φήμη από την ταινία «Γκούνις», αποκάλυψε πως είχε κακοποιηθεί επανειλημμένα από άνδρες, προσθέτοντας πως πολλοί ήταν εκείνοι που πάσαραν, τόσο τον ίδιο, όσο και τον Χάιμ, από το ένα κρεβάτι στο άλλο! Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, ο Χάιμ βιάστ��κε σε ηλικία 11 ετών, κάτι που τον οδήγησε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, από τα οποία έχασε τη ζωή του, το 2010!

«Ο Χάιμ είχε πιο άμεση κακοποίηση από ό,τι εγώ. Με παρενόχλησαν διάφοροι άντρες, αλλά εκείνον τον βίαζαν. Έγινε όταν ήταν 11 ετών. Ο γιος μου είναι 11 ετών και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θα κατέστρεφε όλη την ύπαρξή του», ανέφερε ο ηθοποιός και συνέχισε: «ρωτήστε οποιοδήποτε από τα παιδιά εκείνης της εποχής. Μας πάσαραν ο ένας στον άλλο... Τα αγόρια που διάλεγαν ήταν όλα μεταξύ 10 και 16 ετών!».

collager4323.jpg

Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί γνώριζαν ότι τα δύο παιδιά κακοποιούνταν, ωστόσο, δεν τα βοήθησαν και κράτησαν τα στόματά τους κλειστά!

Πριν από περίπου τρία χρόνια, ο Φέλντμαν είχε κάνει κι άλλες αποκαλύψεις, στο βιβλίο του, με τίτλο «Coreyography». Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η πρώτη φορά που ο ίδιος και ο Χάιμ έκαναν ναρκωτικά ήταν με δύο άνδρες που τους κακοποιούσαν, αλλά και πως ο φίλος του είχε σεξουαλικές επαφές με άνδρες στο πλατό της ταινίας «Lucas», ενώ συχνά βρισκόταν στο κρεβάτι ενός γνωστού μάνατζερ, του Μάρτιν Βάις…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top