Flashback: Δείτε όλες τις γυναίκες που πέρασαν «επίσημα» από την ζωή του Τζόνι Ντεπ

Δυο αποτυχημένους γάμους και τρεις αρραβώνες μετρά ο διάσημος ηθοποιός-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Flashback: Δείτε όλες τις γυναίκες που πέρασαν «επίσημα» από την ζωή του Τζόνι Ντεπ

​Στο άκουσμα του ονόματος του, παραληρούσαν και παραληρούν οι γυναίκες. Έχει την φήμη του «γητευτή των θηλυκών», ενώ από δίπλα του έχουν περάσει μερικές από τις ωραιότερες stars του Hollywood. Ωστόσο στα 52 του, ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει καταφέρει να «στεριώσει» με καμία από αυτές!

Μετά το διαζύγιο «βόμβα» από την 30χρονη Άμπερ Χέρντ, ο Τζόνι Ντεπ μετρά πλέον και... «επίσημα», δυο αποτυχημένους γάμους και τρείς διαλυμένους αρραβώνες, συν ένα tattoo που χτύπησε με το όνομα της πάλαι ποτέ αγαπημένης του, Γουινόνα Ράιντερ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ FLASHBACK ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ «ΕΠΙΣΗΜΑ» ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ:

Την πρώτη φορά που ο Τζόνι Ντεπ «δεσμεύτηκε», ήταν το 1983 στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών, όταν παντρεύτηκε την μακιγιέζ Λόρι Άλισον. Οι δυο τους συναντήθηκαν μέσω κοινού γνωστού, ενώ η Λόρι ήταν εκείνη που τον σύστησε στον Νίκολας Κέιτζ και από κιθαρίστας (που ήταν τότε ο Ντεπ) έγινε ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Άλισον και Ντεπ πήραν διαζύγιο μόλις δυο χρόνια μετά, το 1985.

lori anne allison.jpg
Περίπου δυο χρόνια μετά (το 1987), σε ηλικία 22 ετών, ο Ντεπ αρραβωνιάστηκε με την Σέριλιν Φεν, την οποία γνώρισε ενώ έκαναν οντισιόν για το ίδιο φιλμ, το «Thrashin». Ένα διάστημα, η Φεν «τα είχε» και με τον Πρινς.

sherilyn fenn.jpg
Ωστόσο ούτε αυτός ο αρραβώνας ευδοκίμησε. Ο Τζόνι όμως δεν πτοήθηκε, και την δεκαετία του 1980 αρραβωνιάστηκε ξανά, αυτή τη φορά με την Τζένιφερ Γκρέι, την ηθοποιό που έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Dirty Dancing» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

jennifer grey.jpg
Την δεκαετία του 1990, μια άλλη γυναίκα μπήκε στην ζωή του Ντεπ.Πρόκειται για την Γουινόνα Ράιντερ, με την οποία συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Ψαλιδοχέρης» και στη συνέχεια αρραβωνιάστηκαν. Για χάρη της, «χτύπησε» το τατουάζ «Winona Forever» (δηλαδή «Γουινόνα για πάντα» στον δεξί του ώμο. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες όμως, καθώς μετά τον χωρισμό του, του έμεινε το τατουάζ το οποίο το άλλαξε σε «Wino Forever».

winona ryder.jpg
Στη συνέχεια, αναζήτησε παρηγοριά στην αγκαλιά της Κέιτ Μος, με τον δεσμό τους να κρατά τέσσερα χρόνια.

kate moss1.jpg
Το 1998, στη ζωή του μπήκε η Βανέσα Παραντί. Πρόκειται για μια από τις… μακροβιότερες συντρόφους του, την οποία συνάντησε στα γυρίσματα της ταινίας «The Ninth Gate». Έμειναν μαζί 14 χρόνια, απέκτησαν δυο παιδιά, αλλά δεν αρραβωνιάστηκαν ποτέ. Χώρισαν το 2012, τότε δηλαδή που ο Τζόνι θαμπώθηκε από τα κάλλη της συμπρωταγωνίστριας του στην ταινία «The Rum Diary».

vanessa paradis.jpg
Για την Άμπερ Χέρντ ο λόγος, την τελευταία και… «φαρμακερή» σύντροφό του, η οποία υπήρξε η δεύτερη γυναίκα που παντρεύτηκε στην ζωή του ο διάσημος ηθοποιός. Μάλιστα δεν έκανε καν προγαμιαίο συμβόλαιο μαζί της, και τώρα που του ζήτησε διαζύγιο και… διατροφή, τρέχει και δεν φτάνει!

amber heard.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «προειδοποίηση» της Άμπερ Χερντ το 2014 που δεν άκουσε ποτέ ο Τζόνι Ντεπ!

Διαζύγιο Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: «Σφαγή» για εκατομμύρια, σπίτια κι ένα νησί!

Διπλό «χτύπημα» στον Τζόνι Ντεπ: Παίρνει διαζύγιο και πέθανε η μητέρα του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top