Ζέτα Δούκα: Οι δύσκολες ώρες του τοκετού και οι αποκαλύψεις της Μενεγάκη: «Είπα θα πεθάνω!»

ΔΕΙΤΕ τι είπε η παρουσιάστρια για τις δικές της γέννες

Ζέτα Δούκα: Οι δύσκολες ώρες του τοκετού και οι αποκαλύψεις της Μενεγάκη: «Είπα θα πεθάνω!»

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Ζέτα Δούκα, η οποία, όπως σας γράψαμε από το star.gr, έφερε στον κόσμο πριν περίπου δύο μήνες ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζαντωνά.

060416181009_9432.jpg
Φορώντας ένα μπλε μακρύ φόρεμα, η ηθοποιός περιέγραψε τον δύσκολο τοκετό που είχε, αφού έκανε 26 ώρες μέχρι να γεννήσει!

«Πέρασα δύσκολο και πολύωρο τοκετό. Με τρόμαζε το μετά. Έλεγα την άλλη εβδομάδα θα έχω εδώ ένα παιδί, τι θα κάνω; Τον τοκετό καθόλου δεν το σκεφτόμουν. Το είχα έτσι στο μυαλό μου. Μου έσπασαν λοιπόν τα νερά. Πάω λοιπόν στο μαιευτήριο και κάνω 26 ώρες (να γεννήσω) Περάσαμε τρεις βάρδιες. Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά και το προσπάθησα πολύ, το προσπάθησε και ο γιατρός μου. Ήταν μέσα στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι ο φυσιολογικός τοκετός έχει πολύ σημαντικά οφέλη» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα και το φύλο. Μου έλεγε ο Μιχάλης “κάνε κουράγιο είναι αγόρι”. Έκανα δύο ώρες εξώθηση, έλεγα θα πεθάνω από την κούραση. Όταν στο τέλος μου την έφεραν ήμουν τόσο εξαντλημένη που δεν μπορούσα να την σφίξω. Έτρεμα! Αυτή τη στιγμή που την περίμενα ονειρική δεν μπορούσα να τη ζήσω καλά ��ιατί είχα εξαντληθεί. Έλεγα “αφήστε με πια! Mην μου μιλάει κανένας!” Δηλαδή τα κατάφερα και παρατήστε με!»

150416221430_0779.jpg

Οι αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη

Με αφορμή την γέννα της Ζέτας Δούκα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε δικές της αποκαλύψεις για τις εγκυμοσύνες της.

«Στο πρώτο μου παιδί ήμουν πολύ πρησμένη και πιο αγριεμένη από ποτέ. Από εκεί και μετά στις άλλες εγκυμοσύνες που είχα κορίτσια ήμουν στα ίδια κιλά, άντε να πέταγα και καμιά κοιλιά! Στον Άγγελο ήμουν παραμορφωμένη. Γενικά έπαιρνα 11 με 13 κιλά. Έτρωγα και το ευχαριστιόμουν με τον Άγγελο ήμουν παραμορφωμένη» ανέφερε ενώ εξομολογήθηκε ότι η πρώτη της γέννα ήταν και η πιο δύσκολη. «Στον Άγγελο που έκανα ώρες να γεννήσω μέσα στο κλάμα και στον πόνο μου, έλεγα πεινάω»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top