Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του γιου της Πόλυς Πάνου για τις τελευταίες στιγμές της ζωής της

Εξομολογήθηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη λεπτομέρειες της υιοθεσίας του

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του γιου της Πόλυς Πάνου για τις τελευταίες στιγμές της ζωής της

​Το ότι η μητέρα του που έφυγε από τη ζωή το 2013, του είχε κρύψει πως είχε καρκίνο, αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο γιος της Πόλυς Πάνου, Βαγγέλης.

«Μου το είπε η αδερφή της πως έχει καρκίνο. Με πήρε τηλέφωνο στις 11 το βράδυ. Μου είπε πως είναι στην εντατική. Πάω στο νοσοκομείο, μπαίνω μέσα και παθαίνω φρίκη, ήταν καλωδιωμένη. Γυρνάω και λέω στο γιατρό “ τι είναι αυτό;” Νόμιζε πως το ήξερα. Ξαφνικά κατάλαβα τι γίνεται και άρχισα να παίρνω τους συγγενείς και να τους ρωτάω. Ήταν άρρωστη και δεν ήθελε να το μάθω. Ήταν ικανή να πεθάνει και να τους πει να μην μου το πουν για να μην στενοχωρηθώ. Το 2011 είχε πάει για εξετάσεις, της βρήκαν καρκίνο κι όμως ποτέ δεν μου είπε τίποτα» είπε ενώ περιέγραψε και το πώς ήταν η μεγάλη μας τραγουδίστρια τις τελευταίες στιγμές της ζωής της.

«Δεν θέλω να της θυμάμαι όμως δεν μπορώ γιατί είναι έντονα χαραγμένες στη μνήμη μου. Δυστυχώς την μάνα μου τα τελευταία χρόνια ο καρκίνος την είχε επηρεάσει και στα νεύρα. Είχε γίνει ατίθαση παραδείγματος χάριν της έλεγες καλημέρα το πρωί και μπορεί και να σου έλεγε “άσε μας τώρα”. Πέρναγες μπροστά της και έκανε ότι δεν σε έβλεπε. Δεν είχε δηλαδή καμία σχέση μ’ αυτό που ήταν πριν η ασθένεια της χτυπήσει την πόρτα. Έκανε χημειοθεραπείες προς τα τελειώματα. Εντωμεταξύ επειδή ήταν και πεισματάρα δεν πήγαινε στο γιατρό».

Παράλληλα, ο Βαγγέλης που δεν ήταν βιολογικό παιδί της λαϊκής μας τραγουδίστριας αλλά της ανιψιάς της, περιέγραψε λεπτομέρειες της υιοθεσίας του.

«Ο νονός μου έκανε κόμμα μαζί με την γιαγιά μου, κάνανε κόμμα να ψήσουν τη μαμά μου να με υιοθετήσει. Ήθελε παιδί, ήταν σαράντα χρόνων. Είχε σχέση με τον νονό μου ήταν ζευγάρι.Το έμαθα τώρα πριν δύο χρόνια.Ήταν μαζί από το ’80. Τότε μίλησε ο νονός στη γιαγιά για να την πείσουν να με υιοθετήσει. Δεν υπήρχε άνεση από την μαμά μου την βιολογική, δυσκολευόταν πολύ γι’ αυτό με έδωσε. Πήγαμε λοιπόν όλοι μαζί για μπάνιο στη Λούτσα. Εγώ χρειάστηκα να με αλλάξουν και τότε το έκανε η Πόλυ. Μετά από λίγο με υιοθέτησε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έμαθε στα δώδεκα του πως είναι υιοθετημένος όταν ρώτησε τον αδερφό του Σάκη( σ.σ: παιδί της βιολογικής του μητέρας) πως γίνεται να είναι αδέρφια να έχουν όμως διαφορετικές μαμάδες.
Ο Βαγγέλης τελικά έμαθε την αλήθεια από την ίδια την τραγουδίστρια, «όταν μου το πε δάκρυσε και φοβήθηκε μην σηκωθώ να φύγω. Το αίμα έγινε νερό. Αυτή ήταν για μένα η μητέρα μου και θα συνέχιζε να είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top