Ελευθερία Ρήγου για τα κιλά και την κατάθλιψη: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»!

Ποιός και πώς την απέτρεψε από το να κάνει κακό στον εαυτό της

Ελευθερία Ρήγου για τα κιλά και την κατάθλιψη: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»!

Το ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της παραδέχθηκε η Ελευθερία Ρήγου, μιλώντας για την «μάχη» της με τα περιττά κιλά και την κατάθλιψη!

Η ηθοποιός -που υπήρξε μια από τις σεξοβόμβες της δεκαετίας του ’90 και έγινε γνωστή από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Ασυνήθεις Ύποπτοι», «Φτερά του Έρωτα», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Αέρινες Σιωπές» και «Άρωμα γυναίκας»- έπεσε σε κατάθλιψη και άρχισε να παίρνει βάρος, φτάνοντας, από 60 κιλά, τα 100, όταν έμεινε εκτός δουλειάς για σχεδόν πέντε χρόνια.

«Μπορεί να έπαιρνα ακόμα και 5 κιλά σε μία εβδομάδα. Ήμουν ανορεξική, έγινα βουλιμική. Όταν πήγαινα στον καθρέφτη έλεγα “εντάξει, μια χαρά είσαι”», εξομολογήθηκε, στην εκπομπή «Βράδυ», προσθέτοντας ότι πήρε την απόφαση να χάσει κιλά όταν είδε φωτογραφίες της στο θέατρο.

Για την «μάχη» με την κατάθλιψη, για την οποία απευθύνθηκε σε ειδικό, η ηθοποιός ανέφερε πως κλεινόταν στο σπίτι για μέρες και δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, ή καθόταν στο κρεβάτι χωρίς να κάνει τίποτα.

«Το παιδί μου εξερράγη! Μου είπε “δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω άλλο” και έβαλε τα κλάματα. “Πρέπει να αλλάξεις, δεν ξέρω τι θα κάνεις, εγώ δεν σε αντέχω άλλο. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση, να κλείνεσαι στο δωμάτιο σου, να τρως σαν γουρούνι, να μην ενδιαφέρεσαι για τίποτα, δεν ενδιαφέρεσαι για μένα”, μου την είπε πάρα πολύ και την είπε και στον πατέρα του, μαζί ήμασταν. Πονάει πάρα πολύ, αλλά από τα παιδιά μαθαίνεις. Είπα μετά “Ελευθερία, κόψε την μαλ@κια και ξεκίνα”. Είδα και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν. Έφαγα πολύ κράξιμο, αλλά μου βγήκε σε καλό. Μου πέρασε η σκέψη να αυτοκτονήσω, αλλά εκεί έπαθα το σοκ μέσα μου και λέω “τι λες μωρή; Έχεις έναν παίδαρο 1.90 και θα τον αφήσεις χωρίς μάνα;”», κατέληξε!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε η ηθοποιός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top