Τυφλή από το ένα μάτι η Τζούλια Ρόμπερτς! Σοκ για την υγεία της διάσημης ηθοποιού

Η μηνιγγίτιδα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και οι έντονοι πόνοι σε κεφάλι και μέση

Τυφλή από το ένα μάτι η Τζούλια Ρόμπερτς! Σοκ για την υγεία της διάσημης ηθοποιού

Το καλά κρυμμένο, σοκαριστικό μυστικό της Τζούλια Ρόμπερτς φέρνει στο φως δημοσίευμα του «The National Enquirer», σύμφωνα με το οποίο η 48χρονη σταρ είναι τυφλή από το ένα μάτι, ενώ η υγεία της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!

spl1175052_001.jpg
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που επικαλείται το «Enquirer», η «Pretty Woman» γεννήθηκε τυφλή από το ένα μάτι, ενώ όσο περνάνε τα χρόνια η όραση της φθίνει:

spl1280795_001.jpg
«Γι΄αυτό και το τελευταίο διάστημα φορά όλο και συχνότερα γυαλιά ηλίου. Για την ακρίβεια είναι τόσο κακή η όραση της, που δεν θα έπρεπε καν να οδηγεί» αναφέρει πηγή στο περιοδικό, προσθέτοντας πως όταν οι αστυνομικοί την σταματούν για τον καθιερωμένο έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast (που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της στο Μαλιμπού), την αφήνουν να φύγει απλά επειδή είναι αυτή που είναι!

spl1280849_005.jpg
Σαν να μην έφτανε η φθίνουσα όραση της, η Τζούλια Ρόμπερτς έχει να αντιμετωπίσει και την ρευματοειδή αρθρίτιδα «που την κάνει να αισθάνεται κουρασμένη και δυστυχής, λόγω του πόνου που νιώθει στις αρθρώσεις».

spl1280849_010.jpg
Και δεν τελειώνει εδώ το δημοσίευμα, καθώς προσθέτει πως η Ρόμπερτς το 1980 ενώ βρισκόταν στα γυρί��ματα ενός επεισοδίου του «Miami Vice» στη Φλόριντα διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα (την οποία ξεπέρασε), αλλά της άφησε υποτροπιάζοντα πόνο στο κεφάλι και στην πλάτη.

spl1281160_004.jpg
Τέλος, το δημοσίευμα … «αποτελειώνει» την 48χρονη σταρ, καθώς αναφέρει πως πλέον έχει χάσει την νεανική της εμφάνιση με αποτέλεσμα «όταν κανείς την συναντά από κοντά να μην πιστεύει πως πρόκειται για εκείνη! Δείχνει μεγαλύτερη απ΄ότι φαίνεται στην κάμερα, ενώ το δέρμα της έχει αρχίσει να κρεμά και να ρυτιδιάζει. Στο πρόσωπο της έχει σχηματιστεί έντονα το “πόδι της χήνας” ενώ την εμφάνιση του έχει κάνει και προγούλι» αποκαλύπτει πηγή στο «The National Enquirer».

spl1281160_009.jpg
Θέλετε κι άλλο; Πηγές αναφέρουν στο περιοδικό, πως και οι σχέσεις με τον σύζυγό της Ντάνι Μόντερ πάνε από το κακό στο χειρότερο, καθώς πλέον δεν μένουν στο ίδιο σπίτι, αφού η Τζούλια έχει γίνει ανυπόφορη λόγω των έντονων πόνων που νιώθει και της κατάθλιψης που έχει πάθει.

spl1281177_001.jpg
Μετά τα παραπάνω, εμείς ένα έχουμε να πούμε: Ή είναι όντως «μαύρη» η μοίρα της διάσημης ηθοποιού και την κυνηγά κι εκείνη μια «κατάρα» ή πολύ απλά κάποιος την μισεί πολύ, δεν εξηγείται αλλιώς.

spl1281508_001.jpg
Εμάς πάντως στις Κάννες που έδωσε πρόσφατα «το παρών» μια χαρά μας φάνηκε, ενώ στις αρετουσάριστες φωτογραφίες που είδατε παραπάνω, ναι μεν έχει κάποιες ρυτίδες, οι οποίες είναι άκρως φυσιολογικές και σίγουρα προτιμότερες από τις «παραμορφωμένες» συναδέλφους της.
spl1281508_002.jpg
spl1281508_037.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top