ΔΕΙΤΕ πώς σχολίασε ο Αλβάρο τις φήμες για διαζύγιο και απιστία – Άφαντη η Ωνάση!

Δίχως τέλος ο «θόρυβος» για την τύχη του γάμου τους

ΔΕΙΤΕ πώς σχολίασε ο Αλβάρο τις φήμες για διαζύγιο και απιστία – Άφαντη η Ωνάση!

​Με μία φωτογραφία όλο νόημα σχολίασε ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο τις φήμες για διαζύγιο από την Αθηνά Ωνάση και τις πληροφορίες ότι την απάτησε, ενώ η «χρυσή» κληρονόμος παραμένει άφαντη και δημοσιεύματα αναφέρουν πως πέταξε τη βέρα της και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Epoca» υποστήριξε πως ο Αλβάρο και η Αθηνά τραβούν δρόμους χωριστούς μετά από 11 χρόνια γάμου, ενώ δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας ανέφερε πως η 31χρονη έπιασε «στα πράσα» τον 43χρονο με μία Ισπανίδα. Τις φήμες για διαζύγιο φούντωσε και η απόφαση του ιππέα να διαγράψει όλες τις τρυφερές φωτογραφίες του με την Αθηνά από το Instagram.

240516134354_4403.jpg
(Οι μοναδικές φωτογραφίες με την Αθηνά που κράτησε ο Αλβάρο στο Instagram)

Αν και μέχρι σήμερα ουδείς από τους δύο έχει μιλήσει για όσα γράφονται, ο Αλβάρο αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του με μία ανάρτηση στα social media. «Συνέχισε να παλεύεις! Ποτέ μην παραιτείσαι! Να είσαι πάντα χαρούμενος!», έγραψε στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που γράφει «δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι, μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή».

doda1.jpg

Την ίδια ώρα, η Αθηνά παραμένει άφαντη! Στη Βραζιλία όλοι αναζητούν το κρησφύγετό της, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως η 31χρονη δεν φοράει τη βέρα της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν σταματά να κλαίει και αποφάσισε να μην πάρει μέρος στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με Ισπανίδα έπιασε επ΄αυτοφώρω τον Αλβάρο η Αθηνά Ωνάση - Διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου

«Φωτιά» στις φήμες για διαζύγιο: Έσβησε τις φώτο με την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top