Παραμένει στην Εντατική ο Κώστας Κόκλας μετά το έμφραγμα επί σκηνής- Πότε θα πάρει εξιτήριο

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Παραμένει στην Εντατική ο Κώστας Κόκλας μετά το έμφραγμα επί σκηνής- Πότε θα πάρει εξιτήριο

Στην Εντατική του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Κώστας Κόκλας, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο ηθοποιός αναμένεται να πάρει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας και θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o Κώστας Κόκλας έπαθε έμφραγμα κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, είχαν περάσει μόλις δέκα λεπτά από την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε όπως όπως τη σκηνή του και πήγε με τη βοήθειά των συμπρωταγωνιστών του στο καμαρίνι, καθώς οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Οι συνάδελφοί του κατάλαβαν πως κάτι σοβαρό συνέβαινε. Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, ενώ η παράσταση διακόπηκε.

1870_KOSTAS_KOKLAS_27052014.jpg
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και βρήκαν δύο αρτηρίες βουλωμένες. Ο 50χρονος ηθοποιός υποβλήθηκε στο λεγόμενο «μπαλονάκι» και του τοποθέτησαν στεντ.

Η κακή διατροφή, το κάπνισμα, αλλά και το άγχος από τις οικονομικές δυσκολίες, όπως είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του δέκα ημέρες πριν, φαίνεται ότι επιβάρυναν την υγεία του και προκάλεσαν το έμφραγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χειρουργήθηκε ο Κώστας Κόκλας - Πώς είναι η υγεία του μετά το έμφραγμα επί σκηνής!

Νευρίασε on air ο Λιάγκας για τον Κώστα Κόκλα - «Μην το κάνετε αυτό σε μένα!»

Μόνο στο Star: Τι είπε ο γιατρός που χειρούργησε τον Κόκλα-Πως αντέδρασε η μάνα του παιδιού του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top